(închide)

O gorjeancă este primul comandant de sex feminin al unui batalion de infanterie

 

La Târgu-Jiu, Batalionul 24,  o unitate militară la început de drum, își începe fiecare zi sub comanda fermă a locotenent-colonelului Raluca Popescu.

La un an de la înființare, colectivul a crescut de la  șapte oameni la aproape 250 de militari, scrie http://presamil.ro/sufletul-unitatii/

Gorjeanca Raluca Popescu, locotenent-colonel de armată, este primul comandant de sex feminin al unui batalion de infanterie, dar și un om integru și profesionist care-și asumă sarcina înființării unității!

Cu toate că Batalionul 24 este la început de drum, locotenent colonelul Popescu Raluca își asumă responsabilitatea. Își face datoria cu dedicare și profesionalism, discută cu liderii celelorlalte batalioane din Brigada Multinațională Sud-Est din care face parte și Batalionul 24 Infanterie „Ecaterina Teodoroiu”, pe care îl conduce.

Locotenent-colonelul Raluca Popescu este liderul Batalionului 24 Infanterie, dar, de asemenea, este și simbolul unei generații de militari care trebuie să  înființeze o unitate militară nouă.

Despre felul în care gorjeanca își  asumă acest rol cu o dedicare admirabilă, citiți în articolul de pe http://presamil.ro/sufletul-unitatii/

 

Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste