(închide)

Adina Temereancă, antreprenoarea care s-a reinventat! Afacerea sa de succes are un rol important în viața multor femei

 

Mamă a trei copii minunați, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Craiova, farmacist de profesie, dar antreprenor de vocație! Cam așa poate fi descrisă ambițioasa și talentata Adina Temereancă, care este antreprenor de la vârsta de 22 ani. A fost administrator al mai multor farmacii, 4 la număr, mai exact, timp de 15 ani! Acum șapte ani, Adina a dorit o schimbare în viața sa și s-a apucat de cursuri în domeniul „beauty”. S-a reinventat și a reușit și în acest domeniu! 

 

Adina Temereancă este una dintre femeile de zece din județul Gorj, căci a reușit să fie o antreprenoare de succes, o mamă împlinită, un profesionist desăvârșit! 

De-a lungul ultimilor ani, Adina a devenit un antreprenor inspirat și determinat, dar și un trainer apreciat de femeile care participă la cursurile sale individuale de hyaluropen (cursul Hyaluropen are la bază o tehnică revoluționară de injectare a acidului hyaluronic fără ac, fără durere, o tehnică noninvazivă care poate fi practicată de orice persoană n.red.). Multe femei din Gorj au participat de-a lungul timpului la aceste cursuri și au reușit să își găsească o slujbă la saloane de beauty sau să demareze propriile afaceri! „Sunt trainer autorizat și formez cursante pentru tehnica Hyaluropen, tratamente corporale și faciale”, a spus, pentru Pagina Olteniei, antreprenoarea.

De când se știe, a muncit pentru tot ce a realizat, este un om ambițios, perseverent și inteligent. Pune apsiune în ceea ce face, a învățat ce își dorește și ce își doresc clientele sale, care, cu timpul, i-au devenit mai multe decât simple doamne sau domnișoare care îi trec pragul clinicii. Știu că Adina Temereancă le va oferi mereu servicii de calitate, sfaturi potrivite pentru schimbările pe care doresc să le facă, dar și sinceritate și profesionalism.

„Adina Temereancă Beauty Clinic”

De asemenea, Adina a investit în propria afacere de beauty în municipiul Târgu-Jiu, devenind în scurt timp un etalon în acest domeniu. Clientele sale revin de ani de zile pentru că știu că la acest salon beneficiază mereu de cele mai bune servicii. „În urmă cu 7 ani, într-o perioadă dificilă financiar, după un divorț, singură cu doi copii de 4 și 6 ani, am decis să intru într-un domeniu nou, cel al frumuseții, în paralel cu farmacia! Pentru că vin din domeniul medical, mi-am dorit ceva diferit, cu aparate medicale, dar și inovatoare! Toate aparatele sunt alese după ce am studiat peste un an piața, după ce am primit recomandări din America. Alegerea nu a fost ușoară, pentru că piața este sufocată de aparate de slabă calitate, fără studii medicale! Ce am ales, respectă cele mai înalte standarde, testate medical timp de minim 15 ani! Toate aparatele sunt de ultimă generație, iar la clinică oferim următoarele servicii: Epilare definitivă, Remodelare corporală, Remodelare facială, Slăbire localizată și Tratamente faciale. Cel mai cunoscut serviciu al salonului este cel de Volum buze și umplere riduri fără ac, o tehnică inovatoare, de introducere acid Hyaluronic fără ac! Am fost printre primele cinci femei din România care au adus această tehnică, am fost prima din Gorj”, a mai afirmat Adina Temereancă.  

Începând cu sfârșitul lunii august, „Adina Temereancă Beauty Clinic” funcționează la o nouă adresă: strada Bradului, nr 1. Detalii pe pagina lor de Facebook 

Galerie foto




Vizualizări: 4,746

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste