(închide)

Elevă a Colegiului Național „Spiru Haret” Târgu-Jiu, media zece la examenul de bacalaureat!

 

După afișarea rezultatelor la contestațiile depuse de elevii care au susținut examenul de bacalaureat, județul Gorj se poate mândri cu două medii de zece! Este vorba despre eleva Beatrice Pieloiu de la Colegiul Național „Spiru Haret”, care a cerut recorectarea lucrărilor la Limba și Literatura Română și Logică, unde fusese notată cu 9.90, reușind în final să ia note maxime; a doua medie de zece este cea a unui elev de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, care a contestat nota de la proba de Anatomie, de 9.90. 

Beatrice Pieloiu, absolventă a Colegiului Național „Spiru Haret” Târgu-Jiu, a obținut media zece la examenul maturității, după ce a contestat notele obținute la probele la Limba și Literatura Română și Logică.  Eleva a avut mereu rezultate școlare foarte bune, fiind apreciată de profesorii săi. Beatrice a finalizat clasa a XII-a cu media zece!

„Pentru examenul de balacalureat am făcut pregătire  doar la istorie cu un profesor excepțional din liceu, pe care nu îl aveam la clasă, dar care ne-a susținut pe fiecare în parte într-un mod deosebit! În rest, la limba și literatura română și logică au fost suficienți profesorii de la clasă și nu a mai fost nevoie de pregătire. În prezent, mă pregătesc pentru admiterea la Facultatea de Drept din cadrul Universității din Bucuresti. Sper ca și acolo rezultatele sa fie mulțumitoare! Magistratura va fi drumul pe care voi dori să îl urmez după finalizarea studiilor”, a spus, pentru Pagina Olteniei, eleva Beatrice Pieloiu. 

Colegiul Național Spiru Haret are CEL MAI MARE PROCENT DE PROMOVARE DIN JUDEȚUL GORJ - 99,6 % înainte de contestații și 100% după afișarea rezultatelor de după corectarea contestațiilor!


Colegiul Național „Spiru Haret", promoția 2024, Examenul Național de Bacalaureat
„Felicitări, dragi elevi, pentru Cunoaştere, Noblețe, Simplitate, Har!  Un singur elev din seria curentă nu a reuşit să promoveze examenul. În urma contestațiilor, rata de promovare este de 100%”, a transmis conducerea CNSH.

Galerie foto


Vizualizări: 10,809

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste