(închide)

Zeci de copii au sărbătorit 1 Iunie în Parcul Bisericii Sf. Gheorghe din Țicleni! Părintele Dragomir Țicleanu: „A fost o zi plină de zâmbete și bucurie pură!”

 

80 de copii din Parohia Țicleni, dar și din parohiile învecinate au participat sâmbătă, 1 Iunie 2024, la activitățile special organizate de preotul paroh Dragomir Țicleanu în curtea bisericii parohiale. Fiind o zi cu totul specială, preotul a gândit o serie de activități care să îi bucure pe cei mici, dar și pe cei mari!

„Copilăria este Raiul pe pământ, rămâne Raiul din noi! Vă mulțumim că ați participat în număr atât de mare la activitățile organizate de Parohia Țicleni cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului! 80 de copii ne-au arătat astăzi ce înseamnă bucuria și cât de mult îți înseninează tot sufletul zâmbetul unei ființe nevinovate!”, a transmis preotul Dragomir Țicleanu.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale zilei a fost prezența în mijlocul copiilor a animatorului extrem de carismatic și talentat Mădălina Mischiu. Aceasta le-a oferit momente cu adevărat speciale micuților prezenți (pictură pe față, momentul cel mai așteptat și realizare de figurine din baloane). „A fost o zi frumoasă! Doamna Mischiu a fost atât de așteptată de către cei mici, care s-au prins cu bucurie în jocurile dumneaei, au așteptat nerăbdători să fie pictați pe față, s-au jucat cu figurinele create din balone, au dansat și au cântat! Bucuria lor, râsetele cristaline care au răsunat în curtea bisericii m-au bucurat nespus. Mulțumesc tuturor celor  care ne sunt mereu alături și ne sprijină și amintesc aici pe Adriana și Bogdan Mujescu, care au dăruit copiilor două torturi. Nu putea să lipsească tortul de Ziua Copilului! Facem parte dintr-o comunitate frumoasă, de oameni care își aduc copiii la biserică, la atelierele de creație pe care le organizăm aici. Ne bucură mult prezența copiilor la aceste ateliere”, a spus părintele Dragomir Țicleanu.

În cursul zilei de sâmbătă, 1 iunie, copiii au pictat pe sticlă, aceasta fiind una dintre activitățile lor preferate; au țesut alături de Marcela Mincea, una dintre doamnele din parohie care îi învață pe cei mici importanța păstrării tradițiilor și obiceiurilor populare;  au creat diverse modele din cuie și ață și au desenat cu, cretă colorată pe aleile din curtea lăcașului de cult. De asemenea, meșterul popular Liliana Arapu, de la Școala Populară de Artă Târgu-Jiu, i-a învățat pe cei mici să creeze păpuși din ață colorată. 

La finalul activităților, toti copiii prezenți au primit dulciuri cadou.   

Galerie foto






















Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste