(închide)

Bianca Dur, animator energic și creativ: „Am rolul de a transforma total petrecerea copilului, cu umor și bună dispoziție!”

 

Pasionată de artă, citit, drumeții, tânăra Bianca Dur a descoperit că adoră să lucreze cu cei mici, așa că de ceva vreme a devenit un apreciat animator solicitat de părinții din Gorj pentru a transforma petrecerile aniversare în evenimente de neuitat! Este creativă, inteligentă, dornică să aducă bucurie acolo unde își desfășoară activitatea. Bianca are 20 de ani și studiază cu pasiune pentru a deveni asistent medical de farmacie. Povestea ei, mai jos…  

Absoventă a Colegiului Tehnic General „Gheorghe Magheru” din municipiul Târgu-Jiu, premiată la mai multe competiții școlare, Bianca Dur a fost mereu apreciată de profesorii săi, fiind un elev silitor. În prezent, tânăra în vârstă de 20 ani, studiază la școala Postliceală Sanitară ,,Ion Mincu” din Târgu Jiu, specializarea: Asistent medical de Farmacie. 

„Unul dintre obiectivele mele principale este să devin laborantă în domeniul BPL. Asta constă în siguranța și testarea calității produselor chimice și biochimice, precum și a medicamentelor care sunt dezvoltate. În viitor, aş vrea sa am o meserie demnă de mine, care să îmi placă foarte mult pentru ca niciodată să nu îmi pară rău de ceea ce am de făcut. Aş dori să am o carieră plină de success, însă mi-e foarte greu să iau o decizie acum. Oamenii au nevoie de o hartă a carierei pentru a avea cele mai mari şanse să obţină ce şi-au propus”, a spus, pentru Pagina Olteniei Bianca Dur. Tânăra este pasionată de lectură, iubește drumețiile căci atunci  se poate conecta cel ami bine cu natura, plimbările cu bicicleta și picture. Aceasta este marea sa pasiune! Și se îmbină perfect cu activitatea în care Bianca își ocupă parte a timpului: este animator pentru copii. „Desenul și pictura nu sunt activități rezervate doar acelor oameni talentați. Oricine își poate exersa creativitatea folosind culori. Fie că alegi să colorezi mandale sau să faci picturi abstracte. Îmi place să pictez pentru că mă relaxează. Pot face picturi pe diferite suprafețe: lemn, pânză, grafică chiar și pietre sau scoarță de copac. Dar și pe fețele copiilor! Ador asta!”, a adăugat tânăra. 

Adoră copiii și este un animator apreciat 

Devenind animator la evenimentele dedicate copiilor, Bianca și-a asumat rolul de a transforma aceste petreceri! De ceva vreme, Bianca a reușit să devină un animator apreciat, prin simplul fapt că adoră copiii și înțelege foarte bine ce înseamnă să lucrezi cu ei și pentru ei. Artist pasionat, Bianca utilizează tehnicile deprinse pentru a picta chipurile celor mici, cu energia sa mereu pozitivă, tânăra reușete să aducă multă veselie acolo unde este invitată! „Prin prezența mea colorată, am rolul de a transforma total petrecerea copilului, cu umor și bună dispoziție. Sunt bucuroasă să adaug culori strălucitoare și să ajut la transformarea copiilor în personaje de poveste și în super eroii preferați. Animator la petrecerile copiilor înseamnă să intri în starea lor energică. Un animator trebuie să țină pasul cu aceștia. Să fie foarte atent, comunicativ și să iubească ceea ce face. Un animator care iubeste ce face, va transmite asta și celorlalți și va radia fericire în jurul său. 

În primul rând, lucrând cu copiii am început să mă înţeleg pe mine mai mult, jucându-mă şi înţelegându-i pe ei. Eu îi pictez pe cei mici pe față, dar în același timp, îi țin ocupați cu diferite întrebări despre jocul lor preferat, sau ce au învățat nou la gradiniță. De mică, am urmat cursuri de pictură si desen, la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. Pot spune ca la aceasta categorie, o moștenesc pe mama mea dragă”, a spus Bianca Dur.

Planuri de viitor

Pe viitor, tânărul animator își dorește să investească într-o afacere la care s-a gândit mult: un spațiu de joacă în aer liber, unde cei mici să se simtă bine, să evolueze prin joc și voie bună. „Vreau să deschid un spațiu de joacă în aer liber pentru copilași. Și o să fie un tărâm al zâmbetelor! Pentru evenimentele la care particip ca și animator, ma duc cu zâmbetul pe buze și trusa mea plină de acuarele, iar pe parcursul petrecerii, răsplătesc copilul cu apreciere și încurajare pentru participarea și implicarea sa. Acest lucru va contribui la dezvoltarea încrederii în sine și a stimei de sine. Consider că sunt deosebită față de ceilalți animatori din Târgu Jiu prin energia și creativitatea pe care le ofer micuților la petreceri. Prin forma creativă și distractivă de artă în care folosesc culori non-toxice pentru a picta motive și desene pe fața copiilor. Pot spune că în această pasiune investesc timp. Timp pentru documentare, timp pentru resurse de calitate. Investesc în culori, bureți, sclipici, și nu în ultimul rând, în pensulele pline cu praf de stele!”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Bianca.

Mesaj de mulțumire

 

 

Este o tânără inteligentă, pasionată de ceea ce face, dornică să își găsească drumul în viață și spune că mereu familia i-a fost alături. Datorită familiei sale, Bianca a ajuns omul care este astăzi. și mai ales datorită faptului că părinții săi i-au transmis valori și principii care au ajutat-o să evolueze. „Pentru mine, familia mea este ca o casă, construită cărămidă cu cărămidă, zugrăvită cu armonie, comunicare, înțelegere, respect și cel mai de preț lucru: DRAGOSTE !!! (…) Sufletul meu pereche este mama mea, mâna mea dreaptă. Ea m-a ajutat să fac primii pași, ea a fost cauza pentru care am învățat să scriu și să citesc mai repede decât ar fi trebuit, ea m-a învățat să pictez, ea este singurul cu care pot comunica din priviri, telepatic. Datorită familiei am devenit ceea ce sunt, deoarece în interiorul ei mi-am format cele mai importante structuri: politețea, punctualitatea, cei 7 ani de acasă, ordinea, grija față de cei dragi, răbdarea, demnitatea, iar ultima, dar nu cea din urmă, iertarea. Prin urmare părinții mei și-au atins țelul. Pot spune că sunt până la lună și înapoi de mulțumită pentru toată munca lor!”, a transmis Bianca.

 

Dacă organizați în viitorul apropiat o petrecere pentru copilul dumneavoastră și vă doriți un animator energic și creative, Bianca vă stă la dispoziție! O găsiți pe pagina de socializare AICI 

Galerie foto






Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste