(închide)

Conacul Olarilor din Baia de Fier organizează o experiență culinară deosebită

 

Participă la o experiență comunitară și culinară de neuitat într-o atmosferă fermecătoare la Conacul Olarilor din Baia de Fier, Oltenia de Sub Munte!

Evenimentul va avea loc pe 24 iunie, de Sânziene, și va celebra patrimoniul cultural local prin gastronomie, fiind în același timp și un act de solidaritate comunitară.

“Suntem încântați să vă invităm la un brunch special, unde veți fi răsfățați cu preparate delicioase pregătite atât de talentatul nostru chef, Cristian Șorop, cât și de mâinile dibace ale localnicilor noștri. Vom aduce la lumină rețetele tradiționale și vă vom împărtăși tradițiile locului și pe cei care le păstrează vie.

Dar bucuria nu se oprește aici! În cadrul acestui eveniment, ne-am propus să strângem fonduri pentru a sprijini comunitatea noastră. Cu ajutorul contribuțiilor dumneavoastră, achiziționăm un ecran de proiecție și fotolii colorate pentru organizarea unui cinema în aer liber, care va deveni o adevărată oază de divertisment în frumoasa noastră comună de sub munte.

„Preț pentru rezervările până la 23.06: 250 de lei/ pers. Prețul include masa și sirop sau apă”, au anunțat organizatorii brunch-ului.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste