(închide)

Un tânăr originar din Târgu-Jiu deține cea mai mare agenție de marketing și management muzical

 

Târgujianul Andrei Militaru are 28 de ani și este un antreprenor de succes, fondatorul unei agenții de marketing specializate în promovarea artiștilor pe YouTube și alte platforme. Better Music, agenția de markenting și management muzical pentru promovarea artiștilor din România, fondată de Andrei Militaru (stabilit în Timișoara, unde a absolvit fcaultatea n.red.) este singura agenție Youtube Music Partner din România!

Originar din municipiul Târgu-Jiu, Andrei Militaru a absolvit facultatea în Timișoara și s-a stabilit acolo. Andrei şi-a deschis propria companie chiar când era student la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. 

Acum, Andrei Militaru deține Better Music, care este cea mai mare agenție de marketing și managament muzical din România care ajută artiștii să își maximizeze vizibilitatea și succesul pe platformele digitale, oferă garanții și pentru protejarea drepturilor de autor și construirea unui branding de succes.

Până în prezent, agenția a administrat sute de conturi de YouTube și a oferit consultanță pentru ca artiștii să-și crească canalele de YouTube și să-și creeze o imagine de profesioniști în rândul publicului lor.

„Interesul nostru este ca atât artiștii din pachete, cât și artiștii din distribuție să aibă creșteri ale brandului personal, veniturilor și evenimentelor, fără să se streseze. Ei să creeze melodii, iar de restul ne ocupăm noi”, declară Andrei Militaru.

Better Music oferă artiștilor servicii profesioniste și complete de:
• Strategie personalizată de comunicare;
• Administrarea profesională a conturilor de Facebook, Instagram, TikTok și Youtube;
• Integrarea pieselor în playlisturi care au peste 1.000.000 de vizualizări lunare;
• Integrarea pieselor pe platforme oficiale precum YouTube, Spotify și Apple Music;
• Protejarea drepturilor de autor.

„Suntem mereu alături de artiști, iar strategiile sunt diferite pentru fiecare. Fiecare este unic, astfel fiecare strategie este personalizată pentru a ajunge la succes”, mai declară fondatorul Better Music, Andrei Militaru.

Sursa: https://www.economica.net/better-music și https://bettermusic.ro/

Târgujianul Andrei Militaru este un tânăr inteligent și motivat, care transmite mereu optimism, este un profesionist pasionat de ceea ce face, tocmai de aceea serviciile oferite de agenția sa sunt cele mai bune! 

 

Vizualizări: 2,055

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste