(închide)

Denisa Nails, alegerea perfectă pentru o manichiură impecabilă!

 

Denisa (Ciobotea) Chiliban este o tânără mereu atentă la detalii, dornică să își perfecționeze tehniciile pentru a le oferi clientelor sale o manichiură impecabilă. A urmat cursuri care o ajută să reușească în acest domeniu și este deja recomandată de doamnele și domnișoarele care au ales să „își lase unghiile” pe mâinile ei pricepute!

Deși foarte tânără, Denisa este genul de om care pune seriozitate în ceea ce face; fie că se ocupă de provocările care apar în viața personală, fie atunci când este vorba să își transforme pasiunea în carieră. „Investesc timp și bani, și sunt sigură că voi transforma o pasiune într-o carieră. Cred că totul se învață prin foarte multă muncă, implicare și dedicare. Nu cred neapărat în talent, însă cred în pasiune. Atunci când faci ceva, orice, din pasiune, pierzi noțiunea timpului și toate se așază așa cum trebuie!”, a spus Denisa (Ciobotea) Chiliban, pe care o găsiți în mediul online AICI.

De mică i-a plăcut să își îngrijească unghiile și abia aștepta sfârșitul săptămânii pentru a putea utiliza oja. 

„Sunt un om simplu care și-a descoperit pasiunea pentru manichiură și care a pornit pe un drum complet neașteptat. Am început cu un curs de manichiu­ră și cu experimente pe cunoștințe și prieteni. Consider că munca și încrederea în forțele proprii vor da mereu rezultate, iar eu am reușit și voi reuși prin muncă, ambiție și încredere în ceea ce pot să fac. Nu am descoperit pasiunea asta, ci am avut-o mereu. De foarte mică mi-a plăcut să am unghiile îngrijite și să port ojă însă, pentru că nu aveam voie cu ojă la școală, abia așteptam weekendurile. Atunci îmi lipeam tipsuri cu super glue și folo­seam toate culorile de ojă pe care mi le doream. Ce am descoperit în timp este că pot face o carieră din asta. Trebuie să ne depășim pe noi, să fim mai bune de la an la an și doar prin comparația cu noi. Fiecare avem șansa noastră în viață”, a mai spus Denisa. A învățat de-a lungul anilor că pentru ca o femeie să fie cu adevărat elegantă, trebuie să aibă manichiură impecabilă. este mereu atentă la ceea ce își doresc clientele, la ceea ce este în tendințe, dar a învățat și că a ieși din tipare este un lucru foarte bun și care I se potrivește mănușă!

Pe Denisa o găsiți în Târgu-Jiu, detalii putând obține pe pagina sa oficială-DenisaNails.

Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste