(închide)

Accident foarte grav la Peștișani. Un tânăr de 18 ani a decedat

 

Accident grav la Peștișani, Dealul Manilor, anunță IPJ Gorj. Din primele informații, un tânăr de 18 ani ar fi pierdut controlul direcției de mers și ar fi intrat cu autoturismul într-un parapet. Se intervine pt resuscitarea victimei

Update: Ora 14:20- Din păcate, conducătorul auto nu a răspuns manevrelor de resuscitate. iar medicii prezenți la fața locului au declarat decesul.

ACCIDENT RUTIER MORTAL, CERCETAT DE POLIȚIȘTI

 

La data de 30 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic, despre faptul că pe raza localității Peștișani a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă. 

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Peștișani, din directia Târgu Jiu către Tismana, într-o curbă cu viraj la stânga, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea părții carosabile. 

 

Din nefericire, în urma impactului, tânărul și-a pierdut viața. 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din

culpă.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste