(închide)

Tragedie pe A1: doi tineri din Târgu-Jiu au decedat într-un cumplit accident

 

Tragedie fără margini pe Autostrada A1, București-Pitești. Doi tineri din municipiul Târgu-Jiu, soț și soție, părinți a doi copii minori, au decedat în urma unui cumplit accident rutier. 

Alexandru Laurențiu Giurcă și soția sa Diana au decedat, miercuri, în jurul orelor 15,00, într-un accident care a avut loc pe autostrada A1 București- Pitești. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un autoturism a lovit glisiera mediană pe Autostrada A1, pe sensul București – Pitești, la kilometrul 74, în zona localității Ionești, județul Dâmbovița, rămânând imobilizat parțial pe a doua bandă. La locul accidentului a intervenit Detașamentul Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița.

Alexandru Giurcă era un bucătar apreciat și a lucrat la mai multe restaurante din Tg-Jiu, iar soția sa era angajată la Centrul de zi ”Christian”.

Sursa foto: https://www.gorjonline.ro/un-cunoscut-bucatar-din-tg-jiu-si-sotia-sa-morti-in-urma-unui-accident-pe-autostrada-a1-se-intorceau-de-la-spital-cu-unul-dintre-copii/

Galerie foto


Vizualizări: 1,861

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste