(închide)

Târgu-Jiu: Centrul de Tineret START, inaugurat cu o amplă acțiune de donare de sânge!

 

Centrul de Tineret START, inaugurat cu o amplă acțiune de donare de sânge, cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, în data de 14 Iunie 2023. Federația START, organizația responsabilă cu implementarea programului Târgu-Jiu - Capitala Tineretului din România, împreună cu Primăria Târgu Jiu, organizează, miercuri, 14 iunie, o amplă acțiune de donare de sânge.

Această inițiativă importantă este organizată în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu și va marca și inaugurarea noului spațiu dedicat tinerilor din Târgu Jiu, dar și Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Centrul de Tineret START, situat în incinta Stadionului Municipal, la etajul 3, va găzdui activitatea Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu în această zi specială. Donarea de sânge va avea loc în intervalul orar 8-13, cu posibilitate de prelungire, pentru a asigura tuturor celor interesați ocazia de a participa.

Campania de donare de sânge este deschisă întregii comunități, iar în special tinerilor de peste 18 ani. Donarea de sânge este un act de generozitate și solidaritate care poate salva vieți, iar Federația START încurajează târgujienii de toate vârstele să se alăture și să facă diferența în comunitatea lor. 

„Este cunoscută criza de sânge pe care o traversează atât Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu, cât și cele din țară. Federația START este dedicată dezvoltării tinerilor și îmbunătățirii comunității locale, iar campania de donare de sânge este doar una dintre multele inițiative pe care le desfășurăm pentru a sprijini și încuraja implicarea tinerilor în acțiuni de cetățeni activă”, transmit organizatorii.

Pentru a evita așteptarea, programarea la donarea de sânge se poate face la nr. de telefon 0722/528.148- Cezara.

Vizualizări: 590

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste