(închide)

Senator: "Voi vota nu împotriva cuiva, ci pentru familia firească!"

 

Senatorul PSD Florin Carciumaru ii indeamna pe romani sa iasa la vot, indiferent de decizia pe care o sustin. Astfel, intr-un mesaj transmis si pe pagina sa de socializare, senatorul vorbeste despre familie si modificarea Constitutiei. 
"România nu este singura țară din Uniunea Europa care supune unei dezbateri publice acest subiect. Pentru sănătatea societății noastre este esențial să clarificăm noțiunea familiei pentru ca astfel de contradicții și disensiuni să nu mai apară. Noi, cetățenii, nu trebuie să rămânem ancorați în aceleași probleme. Putem să le rezolvăm odată pentru totdeauna.
Referendumul este forma cea mai reprezentativă de consultare a populației în democrație, iar noi, românii, ne-am câștigat aceste drepturi după Revoluție. Am câștigat dreptul de a merge la vot, indiferent de opțiunea fiecăruia. 
Această consultare publică nu este despre investițiile din Sănătate, Educație sau infrastructură rutieră, este însă cu totul altceva. Este o altfel de investiție, a societății în care vor trăi viitoarele generații. Referendumul este despre noi, oamenii. Dacă trei milioane de români au cerut să fie clarificată prevederea legată de căsătorie în Constituție, prin eliminarea cuvântului “soți” și înlocuirea lui cu expresia “dintre un bărbat și o femeie”, de ce trebuie să fim atât de revoltați? Totul are o rezolvare legală și democratică.

Vă asigur că modificarea articolului 48 din Constituția României nu este inițiativa Coaliției de guvernare sau al unui partid, este un demers de bun-simț inițiat prin mijloace cinstite și democratice de toate cultele creștine din România.
Acest Referendum nu este despre politicieni și nu ascunde nimic în favoarea vreunui partid. Referendumul este despre noi, despre educația copiilor și nepoților noștri.

Eu merg la vot și vă îndemn și pe dumneavoastră să faceți la fel!
Voi vota nu împotriva cuiva, ci pentru familia firească!
Îmi doresc, la fel ca alte milioane de români, să susțineți familia compusă dintre un bărbat şi o femeie", a declarat Florin Carciumaru.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste