(închide)

Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae" din Târgu Jiu și Liceul Teoretic Novaci, premiate de președintele României

 

La Palatul Cotroceni, astăzi, 8 octombrie 2024, Președintele României, Klaus Iohannis, a decorat mai multe instituții de învățământ cu ocazia Zilei Mondiale a Educației.  Printre unitățile premiate s-au numărat și două instituții din județul Gorj: Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae" din Târgu Jiu și Liceul Teoretic Novaci.


Excelența în Educație, evenimentul în cadrul căruia a avut loc decorarea unor instituții de învățământ la Palatul Cotroceni de către președintele României, Klaus Iohannis. Președintele României a recunoscut contribuțiile celor premiați, contribuții remarcabile, la dezvoltarea educației românești.La evenimentul de la Palatul Cotroceni au participat inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, profesor dr Mihai Istrate, și directorii celor două unități de învățământ premiate.
Președintele Iohannis a subliniat importanța colaborării și schimbului de bune practici între școli, evidențiind că educația este fundamentul unei societăți puternice. De asemenea, a adăugat că distincția primită astăzi reprezintă o recunoaștere a faptului că munca este răsplătită și că merită întotdeauna să alegi calea mai lungă, dar satisfăcătoare, a dezvoltării temeinice.

 

Galerie foto



Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste