(închide)

S-a stins din viață un fost director al unei importante școli din Târgu Jiu

 

Învățământul gorjean este în doliu, după ce profesorul Ion Floroiu, fost director al Școlii Gimnaziale „Pompiliu Marcea” din Târgu Jiu,  a încetat din viață. 

Profesorul Ion Floroiu, un om foarte apreciat de cei care l-au cunoscut, și-a dedicat întreaga viață sportului, fiind și antrenor al unor echipe de handbal de-a lungul anilor. A practicat mereu sportul din plăcere și a transmis pasiunea sa elevilor! În tinerețe a evoluat în echipe de handbal cunoscute la nivel național, Universitatea Craiova, Voința București etc. A antrenat și echipa Pandurii Pinoasa-de handbal, iar sportivii își amintesc de toate cuvintele sale de încurajare, de sfaturile de viață pe care le oferea. Pentru profesorul Ion Floroiu, educația fizică era disicplina care contribuia din plin la menținerea unei stări de sănătate bună, la perfecționarea capacităților motrice și la formarea unui caracter bun!

„Cu profundă tristețe am aflat de trecerea în neființă a celui care a fost profesor și director al Școlii Gimnaziale Pompiliu Marcea, domnul Ion Floroiu. Suntem alături de familia îndurerată, de colegul nostru Dragoș Floroiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin în lumină, Domnule Director“, a transmis Rozica Pătrășcoiu, directorul Școlii gimnaziale „Pompiliu Marcea“

Galerie foto


Vizualizări: 341

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste