(închide)

Premii pentru elevii cu cele mai mari medii din Dănești și pentru echipa de fotbal!

 

Începând cu acest an, Primăria și Consiliul Local Dănești au premiat cu ocazia ZILELOR COMUNEI DĂNEȘTI, elevii cu cele mai mari medii la învățătură obținute pe parcursul anului școlar în cadrul Școlii Gimnaziale Nr.1 Dănești, olimpicii și sportivii cu rezultate deosebite din Comuna Dănești. 

Echipa de fotbal a Cubului Sportiv Comuna Dănești, susținută de către Primăria și Consiliul Local Dănești, a terminat campionatul ligii a V-a, seria 2, din sezonul competițional 2022 - 2023, pe primul loc. Acest lucru se datorează exclusiv acestor băieți minunați, care joacă fotbal din pasiune, neremunerați, ci doar cu dragoste pentru sport și în special pentru fotbal.
Minunata noastră echipă, a fost susținută pe parcursul acestui sezon competițional, de către:  Marius Calotă, antrenor și director al clubului; Alin Leoampă, președinte al clubului; Ionică Brătuianu secretarul general al clubului; Mădălin Paliță, primarul comunei Dănești.
„Le mulțumim tuturor pentru implicare și pentru faptul că ne-au făcut mândri de
Club Sportiv Comuna Dănești”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Elevii cu cele mai mari medii la învățătură obținute pe parcursul anului școlar în cadrul Școlii Gimnaziale Nr.1 Dănești, olimpicii și sportivii cu rezultate deosebite din Comuna Dănești Gorj au fost premiați. 
„Încurajăm excelența și performanța tinerilor din Com una Dănești! Începând cu acest an, Primăria și Consiliul Local Dănești, au decis să premieze cu ocazia ZILELOR COMUNEI DĂNEȘTI, elevii cu cele mai mari medii la învățătură obținute pe parcursul anului școlar în cadrul Școlii Gimnaziale Nr.1 Dănești, olimpicii și sportivii cu rezultate deosebite din Comuna Dănești GORJ. Felicitări elevilor și sportivilor! Felicitări, profesorilor și antrenorilor! Și nu în ultimul rând, felicitări părinților acestor copii minunați, pentru faptul că îi sprijină și îi încurajează să performeze”, a transmis primarul Mădălin Paliță.

Galerie foto


Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste