(închide)

Pensiunea Valea Măgurii din Novaci, ideală pentru o vacanță cu familia! Happy, puiul de Alpaca, una dintre atracții

 

Pensiunea Valea Măgurii din Novaci este amplasată într-o frumoasă și retrasă zonă. O dată ajunși aici, veți putea vizita cea mai înaltă șosea din Europa-Transalpina, Peșterile renumite din Gorj, orașul olarilor din Vâlcea-Horezu și multe alte obiective turistice. La pensiune, familia Mudăvoiu, tinerii care o dețin, au creat o mică fermă, foarte atractivă pentru familiile care au copii și își petrec vacanețele aici! Ultima atracție este Happy, puiul de Alpaca, singurul din județul Gorj!

Totul a început acum câțiva ani, când Daniel și soția sa au început să închirieze camere turiștilor care veneau să se bucure de frumusețea Transalpinei și a zonei Novaci-Rânca. Văzând că numărul cererilor de cazare crește, au decis să investească și să înființeze o pensiune. Din 2017, Pensiunea Valea Măgurii și-a deschis porțile, iar turiștii care s-au cazat aici au doar cuvinte de laudă. Articolul care spune povestea lor AICI

De curând,  pentru a oferi o experiență specială turiștilor, dar mai ales familiilor cu copii, au dezvoltat o mică fermă aici. Astfel, au fost aduși iepurași, oi, papagali și doi canari. Vedeta este un pui de alpaca, adus tocmai din Olanda. „Happy este primul pui de Alpaca înregistrat în județul Gorj. Este prietenos, frumos, adorabil. Copiilor le place foarte mult! Happy are lipici la pitici!  Năzdrăvanul Happy aduce cu el și alte surprize, va ținem la curent”, transmit proprietarii pensiunii.

Copiii sunt încântați că se pot juca cu animalele din mica fermă, în timp ce părinții se relaxează la piscină, jacuzzi sau văd un film în aer liber. De altfel, cei mici au la dispoziție un loc de joacă. „Foarte frumos. N-am văzut niciodată aşa ceva. Aş vrea să mai vin”, a transmis o fată, potrivit Observator News.

La mică distanță de pensiune este cea mai înaltă șosea din Europa, Transalpina, la 5 km este Peștera Muierilor, la 9 km este Peștera Polovragi și Mănăstirea Polovragi, la 45 km este municipiul Târgu-Jiu unde puteți vizita operele lui Constantin Brâncuși. 

Haideți la Novaci, la Pensiunea Valea Măgurii! Nu veți regreta!

Galerie foto






Vizualizări: 1,962

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste