(închide)

Doi turiști accidentați! Intervin salvamontiștii în zona lacului Valea lui Iovan, masivul Godeanu

 

Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru acordarea primului ajutor medical și recuperarea a doi turiști accidentați in zona lacului Valea lui Iovan, masivul Godeanu. Intervin salvamontiștii aflați în serviciul de tura operativa din Baza centrala Salvamont Tg-Jiu cu o ambulanta Salvamont și cei din baza Salvamont Pades cu un ATV.

Salvamontiștii gorjeni  au început acordarea primului ajutor medical celor doua persoane accidentate. La sosirea elicopterul SMURD-IGAV au predat victima aflata în stare mai grava care va fi transportata la un spital din Timișoara, iar cea de-a doua persoana va fi transportata cu ambulanta Salvamont la Târgu Jiu.


O ambulanta SMURD a fost trimisa către locul evenimentului, dar din cauza drumului foarte accidentat va încerca să ajungă cât mai aproape de locul evenimentului. O parte din personalul ambulantei SMURD va fi preluat de către ambulanta Salvamont pentru deplasarea la locul accidentului.
De asemenea, a fost alertat si elicopterul SMURD-IGAV din POA Caransebeș care se va indrepta către zona cu un medic și un salvamontist la bord pentru troliere.

Vizualizări: 269

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste