(închide)

Aranjamente florale inedite, marca „Grădina cu Flori by Otărășanu”! „Sunt unice și sunt create de noi din materiale oferite de natură!”

 

Antreprenorul Sorin Otărășanu din Țicleni, creatorul brandului „Grădina cu Flori”, își va încânta clienții cu aranjamente deosebite, unice, create de el și familia sa. Dragostea pentru natură și flori dar și determinarea cu care își face mereu treaba, sunt doar câteva dintre caracteristicile antreprenorului creator de frumos! Și tot atâtea motive pentru care clienții revin iar și iar!

 

În doar câteva zile, veți putea achiziționa noile aranjamente create de Sorin Otărășanu. De data aceasta, mânat tot de dorința de a aduce bucurie clienților săi, Sorin a creat, alături de familia sa, aranjamente din flori naturale, potrivite chiar și pentru balcoanele de la bloc. Minunatele flori cultivate cu dragoste în solariile lui Sorin prind viață nouă în „ghivece” 100% naturale, din lemn sau pământ! De ceva vreme, antreprenorul de la „Grădina cu Flori” lucrează de zor și a creat zeci de aranjamente interesante.

 

„Stilul rustic te aduce mai aproape de natură, de o viață simplă și liniștită, așa că noi, cei de la Grădina cu Flori by Otă, am început să lucrăm la cele mai minunate aranjamente florale hand made pe care le veți găsi în locul nostru de vânzare! Dacă ți-e dor de casa bunicii, poți să îți decorezi locuința cu aranjamentele noastre, create cu multă migală și dragoste pentru frumos. Am căutat să folosim doar materiale cât mai naturale: lemn, pămînt, piatră și fier. Am înlocuit ghivecele din plastic cu unele create de noi din trunchiuri de copac, oale de pământ, bucăți de lemn. Sperăm să le placă clienților! Sunt deosebite! Ne-am gânsit că există multe persoane care locuiesc la bloc și poate au un balcon mai mic și nu știu cum să împartă spatial, astfel încât să se poată bucura de natură și să poată să își bea și cafeau în liniște? Dacă aleg un astfel de ghiveci, din lemn sau pamânt, plin de plante frumoase și colorate va avea aceste două elemente: natura și locul perfect pentru o cafea! Sunt făcute de noi, hand made by Otarasanu, sunt unice, personalizate, interesante! Nu uitați, din 1 august 2024, puteți alege unul sau mai multe din aranjamente inedite create de Grădina cu Flori by Otarasanu!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Sorin Otărășanu din Țicleni.

Pe Sorin Otărășanu îl găsiți la Țicleni, în piețele din Târgu-Cărbunești sau Peșteana, dar și online AICI

Galerie foto








Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste