(închide)

Târgul de Toamnă de la Școala „Mihai Viteazul” din Craiova, exemplu de colaborare între instituție, familie și comunitate

 

Curtea Școlii „Mihai Viteazul” din municipiul Craiova a devenit, în data de 18 octombrie 2024, un loc de bucurie, culoare și tradiție, cu ocazia mult așteptatului Târg de Toamnă! Evenimentul a adunat elevi, profesori, părinți și membri ai comunității locale. 
Târgul de Toamnă a oferit o varietate de standuri pline cu produse tradiționale de sezon: de la nuci, dovleci, dulcețuri, compot, zacuscă, prăjituri, până la creații hand-made. Toate au reflectat priceperea și imaginația elevilor care pentru două ore au devenit cei mai pricepuți negustori. De la eveniment nu aveau cum să lipsească momentele artistice. Îmbrăcați în costume tradiționale, copiii au impresionat publicul cu energia și pasiunea lor, reînviind, astfel, frumusețea folclorului românesc. 
Elevii au participat și la o tombolă. Premiile, de la jocuri și cărți, până la rechizite colorate, i-au entuziasmat pe toți.
Astfel, ediția din acest an devine o pagină importantă în calendarul școlii și un exemplu de colaborare între instituție, familie și comunitate
„Acest eveniment a fost o reușită datorită implicării tuturor! Contribuțiile fiecăruia, fie că a fost vorba de produse pregătite cu drag acasă, momente artistice sau sprijinul în organizare, au transformat acest târg într-o adevărată sărbătoare a comunității noastre. Am fost încântați să vedem cum fiecare a pus suflet în ceea ce a adus și a oferit, iar entuziasmul elevilor a creat o atmosferă plină de bucurie și căldură. Prin efortul acestora și al părinților, nu doar că am sărbătorit frumusețea toamnei, dar am întărit și legătura dintre școală, elevi și părinți. Apreciem sprijinul necondiționat și ne bucurăm să fim parte dintr-o comunitate atât de unită și implicată. Mulțumesc încă o dată și abia așteptăm să ne revedem la următoarele evenimente”, a precizat directorul Școlii Mihai Viteazul din Craiova, Dana Cotfasă.

Galerie foto






Vizualizări: 326

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste