(închide)

Spectacol aniversar la Craiova. 25 de artiști pe scena Sălii Polivalente

 

Artiștii Nicu Paleru și Emilia Ghinescu susțin la Craiova un spectacol aniversar, la 20 de ani de la debut, pe scena Sălii Polivalente din Craiova urcând zeci de artiști. Comcertul începe la ora 19:30, iar participanții vor fi primiți cu un pahar de șampanie. Biletul la spectacolul din 23 noiembrie costă între 50 și 80 de lei.

Mari artiști ai scenei românești se reunesc în noiembrie într-un spectacol aniversar care marchează 20 de ani de la debutul de succes al Emiliei Ghinescu și al lui Nicu Paleru. Turneul aniversar cu petrecerea anului va cuprinde 6 orașe, iar primul este Craiova.

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru sunt doi reprezentanți de marcă ai muzicii populare muntenești, cu succes uriaș la public. Nicu Paleru are o vasta experiența, în cei 20 de ani de carieră a înregistrat peste 100 de albume. Pe scenă vor mai fi alți peste 20 de artiști. Din distribuția spectacolului aniversar fac parte artiști de marca ai scenei românești. Astfel, pe lângă cei doi sărbătoriți, Emilia Ghinescu și Nicu Paleru, vor concerta: Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Dragomiroiu, Văru’ Săndel, Romică Țociu și Cornel Palade, Veta Biriș, Gheorghe Turda, Diana Matei și Taraful Cleante, Jean Paler, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Valentin Sanfira, Vasile Muraru, Valentina Fota, Carmen Rădulescu, Gazi Demirel și cadânele lui, Vasi Cărăbuț, Marcela Fota, Adriana Ochișanu, Nicolae Datcu, Annes. Invitat la petrecerea anului este Jean de la Craiova.

Artiștii vor fi acompaniați de emerita Orchestră “Fluieraș”, sub conducerea muzicală a fraților Ștefăneț. Ansamblul “Fluieraș” a fost înființat în 1945 la Filarmonica Națională din Chișinău și este alcătuit dintr-un colectiv emerit. Spectacolul va fi prezentat de carismaticul Gelu Voicu, solist și prezentator TV cu o popularitate covârșitoare. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune (Etno TV). Sărbătoriții vor întâmpina publicul cu o cupă de șampanie la accesul în sală.

Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste