(închide)

S-a stins din viață jurnalistul Sabin Cosmulescu

 

Cameramanul Sabin Cosmulescu a lucrat în mass-media din Gorj mai bine de două decenii și a a ajutat la formarea multor jurnaliști în această perioadă. Jovial, mereu optimist, un bun profesionist, un om apreciat de cei care îl cunosc, Sabin, 62 de ani, s-a stins din viață noaptea trecută. Acesta a suferit în ultimii ani mai multe intervenții neurochirurgicale.

Trupul neînsuflețit al jurnalistului este depus la capela Eden, cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu, putând merge acolo. „Nu există o zi mai grea și mai tristă decât cea în care tatăl ne părăsește. Drum lin! Cei ce doresc să aducă un ultim omagiu, sunt așteptați la Capela Eden de pe Str. Narciselor nr. 19, (lângă depozitul Max), unde este depus trupul neînsuflețit!”, a transmis Ionuț, fiul cel mare al lui Sabin Cosmulescu.

Jurnalistul a fost un om bun, profesionist dedicat meseriei pe care și-o alesese; și-a făcut meseria cu multă pasiune și și-a ajutat mereu colegii mai tineri să pornească pe acest drum, „cu dreptul”. Sabin Cosmulescu va rămâne în amintirea celor care l-au cunoscut, a celor cu, care a lucrat drept omul vesel, pasionat de presă, de televiziune, în mod special, omul care mereu avea un cuvânt frumos de spus pentru cei din jur. Împărtășea din cunoștințele sale celor mai tineri, le insufla pasiunea pentru imagine, pentru știrile bine făcute și bine documentate.

Dumnezeu să îl odihnească!

Vizualizări: 303

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste