(închide)

Novaci: atelierul de vacanță ”Viitorul antreprenor de succes”, seminar interactiv pentru generarea unor idei de afaceri

 

În cadrul atelierelor Școlii de Vară care are loc la Novaci, săptămâna aceasta, elevii vor participa la  ”Viitorul antreprenor de succes”!

Este un atelier de antreprenoriat pentru minori inclus în proiectul ȘCOALA DE VARĂ - NOVACI – 2024, un seminar interactiv despre antreprenoriat, despre generarea unor idei de afaceri de la o vârstă fragedă, despre planuri de afaceri la nivelul anumitor vârste, putând fi de fapt dorinte sau aspirații de viitor care pot deveni o realitate pentru copii odată cu trecerea anilor, despre marketing și vânzări etc.

Potrivit Elenei Basarabă, directorul casei de Cultură Novaci, în cadrul acestui atelier se dorește descoperirea unor  minți creative și cu viziune în ceea ce priveste viitorul comunității, al formarii profesionale etc.

„De fapt încercăm să îi determinăm pe copii și tineri să răspundă creativ, structurat și ordonat la întrebările: ”Ce doresti să fii când vei fi mare?” sau ”Vrei să dezvolți o afacere proprie după absolvirea școlii?” Cel mai important lucru care se va întâmpla la acest atelier de antreprenoriat este că totul va fi de fapt o joacă a imaginației fiecărui participant cu propriul viitor. La fel de important este faptul ca se va lucra individual și în echipe. Coordonatori de curs vor fi studenții la Facultatea de Stiințe Economice din cadrul U.C.B. Tg. Jiu, Popescu Alexandru și Rujan Cătălia precum si elevul Liceului Teoretic Novaci, Docută Flavius, sub atenta îndrumare a d-nei prof. univ. dr. Aniela Bălăcescu, Director al Institutului de Cercetare și Inovare din Cadrul Facultății de Științe Economice TG. Jiu și reprezentantă a Asociației A:D:E:R: TG. Jiu”, a spus Elena Basarabă.

Atelierul de antreprenoriat se va desfățura la școala veche din Novaci și începe la ora 16.00.
Pot participa copii și tineri începând cu clasa a IV-a.
Fisa de inscriere se completează când se vine la curs.
Există posibilitatea desfășurării acivităților pe grupe de vârstă, motiv din care prezenta liceenilor este binevenită și poate fi o experiență importantă pentru cariera lor.
Participanții vor primi certificate de participare și de voluntari, după caz.

Vizualizări: 368

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste