(închide)

Profesorul Laurențiu Bărăgan a obținut nota 10 la Titularizare!

 

Cinci note de 10 au fost înregistrate la examenul de Titularizare desfășurat în județul Gorj, anul acesta. La concurs au participat  330 de candidați, din care 157 au obținut peste nota 7, obligatorie pentru Titularizare. Procentul de promovabilitate este, înainte de contestații, de 47,58%.

Candidații de nota zece sunt următorii: Elena Știrbu, maistru instructor la Asistență Medicală Generală, -angajată a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu; Leonard Gurică, Niculina Stăncescu și Adrian Mălăescu la disciplina educație fizică și sport; Laurențiu Bărăgan la disciplina Religie. 

Tânărul a absolvit Facultatea de Teologie din Craiova în vara anului 2018 și a mai susținut de două ori titularizarea, în anii trecuți. Pentru examenul din acest an s-a pregătit două luni de zile și a reușit să obțină nota maximă! Până în prezent, a predat la Școala Gimnazială „Voievod Litovoi” din municipiul Târgu-Jiu, la Școala Gimnazială „George Uscătescu” din orașul Târgu-Cărbunești și la Școala Gimnazială din Bolboși. 

„Am absolvit facultatea in 2018. Este a treia oara cand sustin titularizarea, prima dată în 2021, apoi 2022 si acum în 2024. Anul acesta, m-am pregătit 2 luni. Chiar dacă am nota maximă, nu știu unde voi preda. Voi vedea în ședințe, în august. Posturi titularizabile nu sunt la disciplina Religie, doar la suplinire, din păcate. Voi afla în august”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Laurențiu Bărăgan.

Vizualizări: 15,255

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste