(închide)

Mihai Ștefan, interpretul care își scrie singur versurile: „Fiecare melodie la care am muncit are un mesaj unic și ajunge la sufletul fiecărui om!”

 

Acum zece ani participa la Next Star și primea aplauze și laude sincere din partea membrilor juriului! Astăzi, Mihai Ștefan a devenit un tânăr interpret de muzică populară, pasionat de ceea ce face, apreciat de iubitorii genului, mereu dornic să evolueze și să lanseze piese care plac publicului! Este, de asemenea, așa cum el însuși spune, un om împlinit și fericit, căci și-a construit o viață frumoasă alături de soția sa! 

Mihai Ștefan studiază canto popular de 14 ani, și-a construit cariera pas cu pas, cu multă determinare și pasiune, este căsătorit și împlinit și se bucură de viață, mulțumindu-I lui Dumnezeu pentru tot ce are!  Participarea la Next Star din 2014 a fost prima sa realizare artistică majoră și de atunci până în prezent a făcut tot ce a putut să evolueze profesional. Cântă la vioară, fiind instrumentul său preferat, are o voce puternică și armonioasă și își scrie singur versurile melodiilor. Mihai Ștefan locuiește în prezent la Scoarța-Gorj, alături de soția sa, Daniela. Ambii au absolvit Liceul Teologic din municipiul Târgu-Jiu. Daniela își susține soțul în tot ce face. „Studiez canto popular și vioară la un nivel superior după cei 14 ani de formare profesională și aprofundare a cunoștințelor muzicale. Familia mea locuiește la Târgu Jiu, tatăl meu este pensionar, după aproape jumătate de secol de muncă se plimbă mult mai des în localitatea natală, lângă Dunăre împreună cu mama mea. Păstrăm legătura zilnic, vorbim, comunicăm, le arăt locurile unde călătoresc ori reușitele mele. Pe fondul activității mele muzicale, acum mai bine de 7 ani am întâlnit o pe ea, pe Daniela. Ulterior, învățând în aceeași școală, ne întâlneam la cor, participam la concursuri muzicale. Timpul a zburat peste noi, iar astăzi avem o viață fericită împreună și nu demult am realizat un pas foarte important pentru mine în special din punct de vedere sentimental. Sunt un soț iubit de către cea mai importantă persoană din viața mea - soția mea!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, interpretul Mihai Ștefan. 

Va colabora cu Ansamblul Maria Tănase din Craiova

Dintotdeauna și-a dorit să devină un cunoscut interpret și a știut mereu că doar muncind cu determinare va reuși. Din  toamna acestui an, Mihai Ștefan va fi prezent la Craiova, la Ansamblul Maria Tănase, o realizare importantă pentru el. De asemenea, o altă realizare importantă este faptul că a lansat în primăvara acestui an o melodie care deja este difuzată la posturile de radio. „Este o bucurie că voi merge la Maria Tănase! (…) Momentele mele de inspirație le transpun pe hârtie, ulterior acestea devenind versuri ale propriilor mele melodii. "Dragoste, rod înflorit" este melodia deja ascultată la radio și la televiziuni și va fi urmată de altele două în scurt timp. Va fi o melodie special dedicată tuturor celor plecați pentru un trai mai bun peste hotare, dar și o horă de-a noastră, de-a gorjenilor. Fiecare melodie la care am muncit are un mesaj unic, creat de așa natură încât să ajungă la sufletul fiecărui om care se regăsește în versurile mele. Melodia "Dragoste, rod înflorit" are versurile bazate pe relația cu soția mea. (…) După finalizarea versurilor fiecărei piese în parte, urmează stadiul de verificare și apoi de rectificare, în cazul în care este necesar pentru o mai bună calitate. Lucrez cu Dani Pițigoi la un studio profesional, el oferindu-mi linia melodică, iar orchestrația aparține maeștrilor de la Ansamblul Profesionist "Doina Gorjului" din Târgu Jiu”, a mai spus interpretul Mihai Ștefan. 

Cu toate că, în ziua de astăzi, nu este ușor să lansezi o melodie, Mihai Ștefan muncește mult pentru a își îndeplini visurile. „Pe lângă munca depusă începând de la perfecționarea versurilor până la finalizarea imprimării, este necesar să dispui de un buget. Facem tot ce putem să reușim!”, a afirmat tânărul. 

Se bucură de viață!

Credincios, serios, plin de compasiune și determinat să reușească în viață prin propriile-I puteri, așa este descries de cei acre îl cunosc! Mihai Ștefan este pasionat de călătorii și desen, iubește muzica și încearcă mereu să se bucure de ceea ce are: „Îmi place mult să călătoresc, să am activități recreative împreună cu soția mea. Îmi place mult desenul, ascult muzică de aproape orice gen, scriu, compun și nu las nici măcar o zi fără să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru puterea pe care mi-o dă să mă pot bucura de viață, de timpul liber, dar și să pot activa și munci pe plan muzical. Ce să fac ? Îmbin utilul cu plăcutul!”, spune solistul.

 

Pe Mihai Ștefan îl puteți asculta pe canalul său de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=EHdlrfbyOVM

 

Galerie foto




Vizualizări: 726

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste