(închide)

Mehedinți: Concert rock la Drobeta! Încep manifestările din programul „Severinul estival”

 

Încep evenimentele cultural-artistice cuprinse în programului de divertisment stradal „Severinul estival”! Astfel, Palatul Culturii "Teodor Costescu" deschide seria evenimentelor din cadrul „SEVERINULUI ESTIVAL” cu un concert rock, vineri, 22 iunie, începând cu ora 21:00, la Fântâna Cinetică. 

Phaser este o trupă pop-rock din Timișoara care s-a făcut remarcată în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013 cu piesa "Pour toi et pour moi", de altfel primul single oficial care s-a conturat și într-un videoclip. În 2017 Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music Romania, alături de care a lansat până acum doua single-uri cu videoclip: "Alerg" și "Călători". Trupa mai numără și alte 4 single-uri: "Fapte, nu vorbe", "Mi-e dor de el", "Valuri", "Mă aprinzi".

Phaser înseamnă:
Carina - voce
Radu - bas
Sebi - chitara
Lucian - clape
Arnold - tobe

De asemenea, pe 21 iunie, Palatul Culturii "Teodor Costescu" organizează începând cu ora 12,00, un eveniment cultural-artistic intitulat "Ie în flori de sânziene". La cea de-a V-a ediție vor avea loc o serie de manifestări dedicate iei, un simbol internațional al culturii române și o piesă emblematică a costumului popular național românesc.

Galerie foto


Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste