(închide)

Meet and Code 2024 la Vladimir: Călătorie în lumea cunoașterii cu Arduino

 

Asociația Pentru Dezvoltare Comunitară Vladimir, în parteneriat cu TechSoup Europe, a primit finanțare prin programul Meet and Code susținut la nivel european de Amazon Future Engineer. În România, programul este coordonat pentru cel de al 8 lea an consecutiv de Asociația TechSoup  și susține evenimente de tehnologie și programare aliniate cu misiunea Comisiei Europene: Europe Code Week.

„Obținerea acestei finanțări este o realizare majoră și deschide noi oportunități pentru comunitatea noastră. Ne permite să continuăm demersurile noastre de a aduce cunoaștere în rândul copiilor și tinerilor, prin intermediul activităților interactive și educaționale bazate pe Arduino. Cu resursele și sprijinul oferit de Techsoup prin programul Meet and Code, vom organiza ateliere și sesiuni  care vor stimula creativitatea și gândirea logică a participanților, incurajindu i sa exploreze lumea fascinantă a programării și electronicii. Un vis devine realitate și este incredibilcit de mult realizezi atunci cind ești sustinutde parteneri care cred în viziunea ta”, se spune într-un comunicat de presă al Asociației Pentru Dezvoltare Comunitară Vladimir.

Aceasta finanțare va ajuta la implementarea activităților planificate, dar și la crearea unui impact pe termen lung  în viețile copiilor și tinerilor care vor participa la proiect.

„Dorinta noastră este ca după aceasta experienta sa ne extindem și în alte comunități, astfelincit sa inspiram tinerii să și descopere pasiunea pentru tehnologie, sa isi dezvolte abilități în secolul XXI și poate sa își găsească o carieră în domeniul STEAM.

Detalii despre eveniment: 04.10.2024; Ora 12:00-16:00; Locație Biblioteca Vladimir;

Program: Ateliere și sesiuni practice care stimulează creativitatea și gândirea logică.

Participarea este deschisă pt toți tinerii logici sa-si dezvolte abilitățile de programare și nu mai.

Pt mai multe informații: Va rugam sa ne contactați la numărul de telefon:+40 784 094 842”, se spune într-un comunicat de presă al Asociației Pentru Dezvoltare Comunitară Vladimir.

MEET And Code este o inițiativă organizată în colaborare cu TechSoup Europe și sponsorizată de Amazon Future Engineer. Scopul acestei inițiative este de a oferi tinerilor din Europa acces la educație digitală de calitate și de a-i motiva să devină creatori în tehnologie.

Contact: Asociația Pentru Comunicare Vladimir; Telefon:0784 094 842; Facebook Asociația Pentru Dezvoltare Comunitară Vladimir;

Parteneri: TechSoup și Amazon Future Engineer.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste