(închide)

Mai mulți elevi talentați ai Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu premiați la un important festival

 

Patricia Maria Medeleanu, cursanta a Scolii Populare de Arta Targu Jiu, coordonata de doamna Cristina Boian, a impresionat juriul unui important festival cu talentul si vocea ei.
Patricia Medeleanu a adus acasa Trofeul Festivalului – Concurs Național de Folclor „Rapsodia Munților„, Petrila, editia a V-a, sectiunea solisti vocali, categoria de varsta 11-12 ani.
De asemenea, Denisa Parlageanu, cursanta a instituției si coordonata de Cristina Boian, a castigat Premiul I, sectiunea solisti vocali, categoria de varsta 11-12 ani.
Melinda Mitran, coordonata de Liliana Neoaga, a castigat Premiul II, sectiunea solisti vocali, categoria de varsta 11-12 ani.
Ciobanu Patrick, coordinat de Narcis Iacob, a castigat Premiul I, sectiunea solisti instrumentisti, categoria de varsta 11-12 ani.
Acest eveniment a fost organizat de Asociația Culturală „Rapsodia Munților” Petrila în colaborare cu Consiliul Județean Hunedoara, Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila, în data de 14 octombrie 2018, la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila.
Felicitari!!!

Galerie foto


Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste