(închide)

Mădălina Cotoi, cea mai mare notă la titularizare din Gorj: „Voi participa la ședința publică din alt județ. Aici nu sunt posturi titularizabile”

 

Învățătoarea Mădălina Cotoi, un dascăl foarte apreciat de elevi și de părinții lor, a obținut cea mai notă la examenul de titularizare la învățământul primar, din județul Gorj. Tânăra are 23 de ani locuiește în Târgu Jiu și este educatoare la Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși”, după ce a predat o vreme și la Școala Gimnazială Voievod Litovoi din municipiul Târgu-Jiu. 

“Am predat la Școala Gimnaziala Arcani, Școala Gimnaziala Polovragi si Școala Gimnaziala Voievod Litovoi și îmi doresc să mă  titularizez la această școală,  Voievod Litovoi, fiindcă aceasta este unitatea mea de suflet. Aici am copilărit și aici am terminat ciclul primar și gimnazial. Iubesc această meserie și consider că am fost făcută pentru asta”, a declarat Mădălina Cotoi. 

La examenul de titularizare subiectele au fost accesibile, cu excepția părții de metodică care a pus multe cadre didactice și viitoare cadre didactice, la încercare, din punctul său de vedere.  "Stiu foarte bine greșeala pe care am făcut-o și care m-a costat 20 de sutimi. O singură fracție la un exercițiu matematic, mi-a stricat o posibilă notă de 10. De un an mă tot pregătesc aproape în fiecare zi. (...) Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sper să mă reîntorc la Școală Voievod Litovoi. Îmi doresc foarte mult. Din cauza faptului ca la noi, in Gorj, nu sunt posturi titularizabile, urmează sa particip la ședința publică din alt județ și ulterior în limita posibilitatilor, sa ma detasez aproape de casa", a spus Mădălina Cotoi.

În perioada pandemiei, Mădălina Cotoi s-a implicat, alături de oameni inimoși, în mai multe campanii de ajutorare a elevilor de la clasa sa, de la unitatea „Voievod Litovoi”. Este genul de dascăl care se implică și face tot ce poate pentru ca elevilor să le fie bine, să învețe, să aibă condiții. Tocmai datorită firii sale, Mădălina este un învățător foarte apreciat. 

https://www.paginaolteniei.ro/articol/rechizite-gratuite-pentru-elevii-unei-clase-de-la-_6481.html

https://www.paginaolteniei.ro/articol/elevii-unei-clase-de-la-scoala-voievod-litovoi-au-_6920.html

Vizualizări: 14,749

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste