(închide)

Grindină uriașă în Vâlcea

 

Meteorologii au emis joi seară avertizări de cod roșu de ploi torențiale, grindină, vijelii puternice și descărcări electrice valabil în județele Harghita și Vâlcea, apoi pentru Caraș-Severin și Timiș. În unele localități, grindina care a căzut a spart parbrizele mașinilor și a distrus tot ce a întâlnit în cale. Nici județul Gorj nu a fost ferit de furtuna puternică.

O avertizare nowcasting Cod roşu de vijelie puternică a fost emisă, joi seară, pentru zeci de localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Timiş. Acolo rafale de vânt au avut  viteze de 100-120 de kilometri pe oră, a căzut grindină de dimensiuni mari şi ploi torenţiale.  Grindină uriașă a căzut în județul Vâlcea, în Olari / Horezu. La Horezu şi Costeşti au fost și maşini distruse de grindină-Autoturismele localnicilor au suferit avarii, lunetele și parbrizele fiind găsite sparte, scrie Gazeta Vâlceană.ro

În mai multe localităţi din Vâlcea, aflate joi seară sub avertizare cod roşu de furtuni, au fost înregistrate căderi de grindină și rafale de vânt foarte puternice. Grindina a avut dimensiuni impresionante în unele localități. Azi noapte, ISU Vâlcea a anunțat că un copac a căzut pe rețeaua electrica în localitatea Băile Govora. La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție pentru degajare.

https://www.gazetavalceana.ro/eveniment/foto-grindina-cat-oul-de-gaina-a-distrus-masini-la-horezu/

Galerie foto




Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste