(închide)

Fotomodelul Alina Chirculescu, susținătoarea gorjencei Silvia de la „Bravo, ai stil!”: „Spune și face exact ce simte!”

 

Fotomodelul de succes Alina Chirculescu se numără printre susținătoarele Silviei Popescu, gorjeanca de 35 de ani care a câștigat prima ediție a show-ului „Bravo, ai stil!”. Silvia, care și-a câștigat de-a lungul timpului numeroși fani, are acum șansa de a câștiga din nou marele premiu de 100.000 lei. Finala are loc sâmbătă și Alina Chirculescu, fotomodel originar din muncipiul Motru, vă îndeamnă să o votați pe nonconformista Silvia! 

Fotomodelul Alina Chirculescu a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în 2016 și de atunci a participat la foarte multe prezentări de modă și ședințe foto, cariera sa luând avânt. A fost primul concurs internațional la care a participat și l-a și câștigat! Acum, este apreciată de colaboratorii săi, importanți creatori de modă, fotografi, designeri. Datorită acestui fapt, Alina Chirculescu a fost contactată de Silvia Popescu, designer vestimentar și concurentă la „Bravo, ai stil!” pentru a apărea în ediția de miercuri a emisiunii. Alina Chirculescu, alături de alte fotomodele, au defilat în fața juriului, purtând creațiile create de concurenta Silvia. „Îmi place mult de ea pentru că este naturală, spune și face exact ce simte, trăiește fiecare moment intens! Este un om frumos din toate punctele de vedere! Astă seară a trebuit ca fiecare concurentă să-și prezinte creațiile făcute în atelier. Silvia m-a luat la ea în prezentare. Sunt creațiile vestimentare pe care ea le-a realizat în atelier de a lungul concursului Bravo, ai stil. Silvia a câștigat primul sezon și ne-a făcut mândri și sper să-l câștige și pe acesta. Votați-o! Este gorjeanca noastră de care suntem mândri și pe care trebuie să o susținem!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, fotomodelul Alina Chirculescu. Frumoasa Alina s-a născut și a crescut la Motru, iar în prezent studiază la Academia de Studii Economice din București, la Facultatea de Relații Economice Internaționale. 

SMS la 1230

Silva Popescu, câştigătoarea primei ediţii "Bravo, ai stil" de la Kanal D, are 35 de ani şi este din Târgu-Jiu. Designer vestimentar, Silvia Oana Popescu a absolvit facultatea de Limbi şi Literaturi Străine - Spiru Haret. Tânăra a performat la cel mai înalt nivel şi a reuşit de-a lungul competiţiei să dobândească aprecierile juraţilor, dar şi un număr impresionant de susţinători. Începând de sâmbătă, 9 iunie, fanii emisiunii au avut posibilitatea să își susțină concurenta favorită trimițând un SMS la 1230. Mai sunt doar cinci zile până la Marea Finală! Atunci va fi desemnată câștigătoarea Marelui premiu pus în joc, 100.000 lei, dar și a titlului de Cea mai stilată femeie din România. Patru concurente au rămas în concurs: Silvia, Iuliana, Marisa și Alina. 

Galerie foto









Vizualizări: 4,255

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste