(închide)

ERASMUS+: Profesori de la CNGC Motru, în Malta, pentru promovarea unei educații incluzive și inovatoare în mediul școlar!

 

În cadrul  Proiectului ERASMUS+ intitulat "Sinergii educationale pentru incluziune și integrare" (no 2023-1-RO01 KA122-SCH-000113660), desfășurat la cursul "Make technology your friend!" în perioada 28.10.2023-05.11.2023, în frumoasa St. Julian's, Malta, sub coordonarea Edu2grow Association din Portugalia,  profesoarele Stan Lidia, Gorun Mirela și Bivolaru Marcela de la  Colegiul Național George Coșbuc Motru au avut  o participare activă. 
Experiența lor, îmbogățită prin aplicații practice colaborative alături de colegi profesori din diverse colțuri ale continentului, a reprezentat nu doar un schimb de cunoștințe, ci și o sursă de inspirație pentru viitoarele practici educaționale. „Este cu siguranță de așteptat ca elevii noștri să colaboreze cu beneficii semnificative din această fântână a cunoștințelor și expertizelor internaționale, contribuind astfel la promovarea unei educații incluzive și inovatoare în mediul școlar. FELICITĂRI doamnei profesoare Dana Motantau, coordonatorul proiectului, pentru oportunitatea oferită!”, a transmis conducerea unității de învățământ.

Galerie foto



Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste