(închide)

Carnavalul Toamnei la Liceul Auto „Traian Vuia” Târgu-Jiu, un eveniment plin de însemnătate

 

Bogăția toamnei, dar și frumusețea ei au fost celebrate și la Liceul Auto „Traian Vuia” din municipiul Târgu-Jiu, la sfârșitul săptămânii trecute. Zeci de elevi s-au implicat în organizarea Carnavalului Toamnei și au arătat că un eveniment poate căpăta o mare însemnătate printr-un simplu gest: să ajutăm pe cei care au nevoie!


Astfel, vineri, 28.10.2023, la  Liceul Auto „Traian Vuia” din municipiul Târgu-Jiu a avut loc  Carnavalul Toamnei, o activitate plină de zâmbete și culoare care a reunit toți elevii de la clasele I-XII. Pentru a marca așa cum se cuvine toamna, anotimpul abundenței, au fost realizate standuri cu produse de sezon, legume, fructe, dar elevii au realizat și numeroase lucrări de artă plastică și decorațiuni specifice, pe care le-au expus. Potrivit profesorilor coordonatori, a  fost o atmosferă veselă în care câte un reprezentant de la fiecare clasă a prezentat standul și lucrările realizate, toți elevii fiind costumați în costume specifice de sezon, fiecare arătându-și creativitatea și imaginația.
După finalizarea activităților de la unitatea școalră,  elevii claselor a-XII-a s-au deplasat la Centrul de zi „Iasomia” din municipiul Târgu-Jiu, pentru a dona legumele și fructele copiilor cu posibilități financiare reduse de aici. 

Împreună cu copiii din Centrul de Zi, elevii de la Liceul Auto au desfășurat activități specifice toamnei, s-au jucat și au creat o atmosferă de poveste, care a adus zâmbetul pe buze copiilor. Printr-un simplu gest, Carnavalul Toamnei a căpătat o însemnătate cu totul deosebită, arătând că prin implicare putem aduce o schimbare în viața cotidiană a celor din jur. Cu siguranță elevii Liceului Auto „Traian Vuia” nu vor uita clipele petrecute alături de micuții de la Centrul de zi. Astfel de activități vor mai fi organizate și pe viitor. 

Galerie foto




Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste