(închide)

Analize GRATUITE de prevenție a cancerului în Dragotești!

 

Asociatia Bolnavilor de Cancer din Gorj va invita sa fiti parte din Proiectul ”Impreuna pentru sanatate!” - proiect cofinantat din fondurile bugetului judetului Gorj pe anul 2023.
  Data: 06.08.2023
  Ora: 11.00
  Locatie: Sala Sporturilor
„Alaturi de noi, veti avea oportunitatea de a beneficia de consultatii GRATUITE de preventie impotriva cancerului. Sunt vizate persoanele peste 40 de ani neasigurate si asigurate, chiar la Dumneavoastra in localitate”, au transmis cei de la ABC Gorj. 
La întâlnirea cu reprezentanții ABC Gorj, cetățenii vor putea adresa intrebari invitatilor ABC Gorj, printre care se numara medici specialisti si reprezentanti ai CAS Gorj. Nu ratati sansa de a va informa si proteja sanatatea!  
Pentru mai multe informatii, va rugam sa îi contactați pe reprezentanții ABC Gorj:
  Tel: 0722859514
  E-mail: [email protected]
  FB: @ABCGorj

Rozalia Lorincz, președintele Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj, fostă pacientă cu cancer de sân, este implicată într-o campanie de depistare a gorjenilor care suferă de cancer. Este în derulare un proiect care vizează cetățenii din șase comune ale județului Gorj. Publicul țintă este reprezentat de persoanele neasigurate și cele care au rude care au suferit de cancer. Voluntarii Asociației se vor deplasa la domiciliul celor vizați și vor recolta sânge și urină pentru analize gratuite. De asemenea, va fi folosit și un echipament mobil pentru ecografii la domiciliu, pentru depistarea cancerului de sân.

„Cetățenii trebuie să își facă periodic analizele. Pot să trăiască cu cancer și să nu știe. Cu cât e depistat mai repede cu atât mai bine. Avem în vizor șase comune: Mătăsari, Dragotești, Văgiulești, Hurezani, Vladimir și Roșia de Amaradia. Ne orientăm către pacienții de peste 40 de ani, neasigurați și către cei care au un istoric legat de cancer în familie. Vor beneficia gratuit de analize. Dacă vor fi probleme le vom asigura inclusiv transportul la Târgu Jiu pentru consultații la medicii specialiști. Le plătim și consultația, dacă nu sunt asigurați. Este un proiect derulat în colaborare cu Consiliul Județean Gorj”, a declarat Rozalia Lorincz.

Vizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste