(închide)

Târg de joburi-oportunități pentru asistenții sociali din Gorj

 

Sucursala teritoriala Gorj a Colegiului Național al Asistenților Sociali a organizat
săptămâna trecută, la sediul DGASPC Gorj, intalnirea cu tema ,,Targ de joburi-Oportunitati profesionale pentru asistentii sociali’’.

Evenimentul a fost dedicat asistentilor sociali care sunt in cautarea unui loc de munca, cat si potentialilor angajatori, in special  primării din mediul rural si alte institutii publice ce au nevoie sa angajeze forta de munca calificata, conform prevederilor legale in vigoare.
La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor publice  locale, AJOFM Gorj, asistenti sociali membrii ai CNASR, persoane cu atributii de asistenta sociala, absolventi in specializarea  asistenta sociala.  
Evenimentul a oferit asistentilor sociali debutanti cat si proaspetilor licentiati in asistenta sociala, ocazia cunoasterii facilitatilor legislative in domeniul angajarii si totodata sa se conecteze la comunitatea asistentilor sociali si sa se inspire din exemplele de bune practice in domeniu.
De asemenea, discutiile   care au avut loc au scos in evidenta atat importanta asistentilor sociali in comunitatile rurale, cat si nevoia de acces pe piata muncii a absolventilor  de asistenta sociala pentru a putea oferi servicii de calitate.  
Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului ,,Forta de munca din serviciile sociale care sprijina extinderea pachetului minim de servicii pentru copii’’, implementat de CNASR  in parteneriat cu UNICEF Romania, cu sprijinul Asociatiei Comunelor din Romania.

Galerie foto


Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste