(închide)

Salonul de înfrumusețare „Anastasia Boutique” by Ana & Elena Marica, unul dintre cele mai apreciate din Târgu-Jiu!

 

„Un loc de suflet și cu suflet”, așa ar putea fi descris salonul de înfrumusețare „Anastasia Boutique” by Ana & Elena Marica din municipiul Târgu-Jiu, mutat recent în casă nouă.
Noul sediu al salonului atât de îndrăgit de cliente se află în centrul orașului Târgu-Jiu, pe strada Unirii, lângă Complexul Parâng, în spatele fântânilor arteziene.

Cu o selecție bogată de produse profesionale, dar mai ales cu multă pricepere, Ana și Elena Marica își așteaptă clientele  cu entuziasm și cu foarte mult drag.

„Ne dorim ca mereu să le aducem clientelor noastre frumoase și pe care le admirăm cele mai bune tehnici, cele mai bune produse, priceperea noastră! Ne-am dorit un spațiu ca acesta, în care să ne desfășurăm activitatea în condiții excelente și în care și clienții noștri să se simtă confortabil”, transmit proprietarele salonului. 

Ana & Elena Marica sunt cele două tinere antreprenoare care pun clientele pe primul plan și fac tot posibilul ca acestea să se simtă bine. Au trecut mai bine de 15 ani de când au deschis Salonul și au cliente care le sunt alături din primele zile! Au fost ani plini de  experiențe interesante, de momente pline de bucurie, emoții infinite.

„Ce înseamnă Anastasia Boutique by Ana & Elena Marica? Profesionalism si punctualitate! Produse de lux, totul la superlativ! Recomand din suflet!! 5 stele”, a spus Mădălina, una dintre clientele fidele ale salonului de înfrumusețare. „Profesioniste fetele, produsele pe care le folosesc sunt super bune, mereu aduc tot ce e mai nou si bun pe piata, de la sampoane, fixativ, tratamente, pana la placi de par, ondulatoare, uscatoare de par. Atmosfera e super relaxanta, eu merg cu cel mai mare drag si ma las cu toata increderea pe mana lor!”, a spus și Alexandra.

Așadar, Salonul Anastasia by Ana & Elena Marica s-a mutat în „casă nouă”, pe strada Unirii, lângă Complexul Parâng, în spatele fântânilor arteziene.

Detalii găsiți și pe https://www.facebook.com/profile.php?id=100063727261151

Galerie foto




Vizualizări: 2,711

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste