(închide)

Proiectul EduPower, premiat în cadrul Galei Elevului Reprezentant: „Avem misiunea de a face schimbarea de care avem nevoie in comunitate!”

 

Proiectul EduPower a fost declarat câștigător al categoriei Inițiative pentru mediul rural, în cadrul celei a de a VII-a ediții a Galei Elevului Reprezentant organizată de Consiliul Național al Elevilor. 

Inițiat de elevi și profesori pasionați de știință și dornici să împartă cu elevii din mediul rural cunoștințele lor, Proiectul EduPower  are misiunea de a aduce puterea educației în viața fiecărui copil din județul Gorj,  indiferent de posibilități.

Membrii Echipei Tea-Borgs și cei ai Asociației Be TeeN au susținut peste 30 de experimente  în domeniul fizicii, matematicii și chiar chimiei, dar și cu piese necesare pentru a asambla prototipuri de roboți. Elevii din școlile din comunele Peștișani, Scoarța, Bălănești și Baia de Fier au petrecut ore minunate alături de inimoșii voluntari deciși să le schimbe viața!

„Suntem o echipă tânără, care și-a asumat misiunea de a face schimbarea  de care avem nevoie in comunitate și suntem mândri că, în primul an al acestui ambțios proiect,  am primit deja această recunoaștere, fiind selectați din  peste 200 de nominalizări alături de proiecte cu peste 10 ani vechime! Mulțumim din suflet grupului Cez Româania și Fundaţiei Comunitare Vȃlcea pentru sprijinul lor fără de care nu am fi putut realiza acest proiect deosebit”, au transmis inițiatorii Proiectului EduPower. 

 

 

Galerie foto



Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste