(închide)

Mai multe posturi de preot vacante în Gorj și Vâlcea

 

În urma ședințelor Consiliilor Eparhiale din Arhiepiscopiile Craiovei și Râmnicului s-a decis scoaterea la concurs a mai multor posturi de preoți parohi și preoți slujitori în mai multe județe ale Olteniei.

Astfel, în județul Gorj, absolvenții Facultății de Teologie care au susținut capacitatea preoțească și îndeplinesc toate condițiile se pot înscrie pentru a ocupa posturile vacante din Protoieria Târgu-Cărbunești. Aici sunt disponibile un post de preot slujitor în Parohia Aninoasa, cu 535 de familii-categoria IA și un post de preot paroh în Parohia Mierea Birnici (comuna Crușeț n.red.), cu 220 de familii-categoria IB. Dosarele candidaților se depun până pe 20 mai. Mai multe detalii despre alte posturi disponibile aici:http://www.mitropoliaolteniei.ro/?page_id=23714     

În ceea ce privește județul Vâlcea, în Protoieria Călimăneşti a fost scos la concurs postul vacant de preot paroh la Parohia Câineni II, comuna Câinenii Mici, cu perioadă de candidare 1.05.2018 – 1.06.2018. „Dosarele candidaţilor ce îndeplinesc condiţiile statutare se vor depune astfel: preoţii şi diaconii prin protopopiatul de care aparţin, iar absolvenţii de teologie nehirotoniţi la Registratura Centrului Eparhial”, anunţă Arhiepiscopia Râmnicului.

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste