(închide)

Expoziție culinară la Peștișani! Bunicile din comună au copt cele mai bune prăjituri

 

Bunicile din Peștișani, beneficiare ale proiectului Bunicii Comunității au organizat, miercuri, o expoziție cu deserturi de casă. Toate dulciurile au fost realizate de vârstnicile pasionate de arta culinară. Evenimentul s-a desfășurat și cu participarea a doi bucătari care au oferit sfaturi utile și rețete inedite.

Expoziția a inclus deserturi de post, vegane dar și clasice, iar doi bucătari foarte cunoscuți, Raul Ungureanu și Alin Fabian Seifried, au oferit informații despre un stil de viață sănătos și au dezvăluit câteva din trucurile pe care ei le folosesc în bucătărie. Vizavi de un stil de viață sănătos, bătrânii au fost sfătuiți să mănânce multe pește care conține Omega 3 ce îi va ajuta la o bună circulație a sângelui, să evite carnea de porc grasă, să consume dulciuri moderat, să mănânce multe fructe și legume. „Raul Ungureanu, pe perioada verii este bucătar la Pensiunea La Moară din Peștișani și este pasionat de bucătăria franțuzească. Alin Fabian Seifried este originar din Peștișani, trăiește și lucrează în Austria, este pasionat de arta culinară iar ori de câte ori are ocazia se întoarce acasă și nu ratează ocazia de a găti în natură, pe plaiurile natale. Întâlnirea s-a desfășurat sub formă de picnic în curtea centrului de zi”, transmit reprezentanții proiectului „Bunicii comunității”.

Galerie foto






Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste