(închide)

Eveniment caritabil marca „StreetGlow” la Corcova: „Singuri putem face atât de puțin, împreună putem face atât de mult!”

 

Pasionații lumii auto, cei care la inițiativa lui Alexandru Dragomir s-au unit în frumoasa  comunitatea  „Street Glow”, au participat sâmbătă, 18 mai 2024, la un important eveniment caritabil. Potrivit unuia dintre inițiatori, banii strânși de la participanți vor ajunge la cazurile sociale identificate de organizatori. 

Pe data de 18 mai 2024, comunitatea Street Glow, reprezentată de Samuel Bilavu și Alexandru Dragomir (organizatorii principali și inițiatori),  a organizat un eveniment caritabil marca StreetGlow. Evenimentul a avut loc în comuna Corcova din județul Mehedinți.

„Cars&Coffee StreetGlow - Eveniment Caritabil-locația este în comuna Corcova (Peco OneOil)
Ora de începere 12:00; taxa de intrare (caritabilă) -30 Ron/Mașină/ 15 Ron/Pers. Vă așteptăm la evenimentul de revenire și caritabil marca StreetGlow. Banii strânși din taxa de participare și donații o să ajungă la cazuri sociale prin #StreetGlowAjută”, a fost anunțul la care a răspuns multă lume. 

„Am făcut acest eveniemnt într-un scop caritabil din dorința de a ajuta persoanele care nu au posibilități. În general, în lumea auto, pasionații sunt uniți și sunt ca o familie, de asta șansele de a face ceva cu adevărat important sunt extrem de mari. Exact ca sloganul acestui eveniment -singuri putem face atât de puțin, împreună putem face atât de mult - dacă dorim, reușim! A fost și o oportunitate de a ne revedea, de a discuta despre ceea ce ne unește. În același timp, ne-am adunat și pentru a susține legalizarea modificărilor auto în România, ne dormim să facem acest lucru posibil, exact cum este posibil în alte țări europene. Eu simt și sunt sigur că și România poate! (...) Am mai ajutat oameni care aveau nevoie în trecut,  dar din fonduri proprii. De data asta, am cerut ajutorul membrilor din comunitatea StreetGlow care au răspuns afirmativ! Le mulțumim!”, a declarat Alexandru Dragomir. Câteva familii nevoiașe vor fi ajutate datorită banilor strânși la acest eveniment./ 

Detalii suplimentare găsiți pe paginile de facebook ale organizatorilor. 

Galerie foto


Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste