(închide)

Elev al CNTV Târgu-Jiu, Raul Bujor a fost admis deja la facultate! Nu a făcut niciodată meditații

 

Raul Bujor, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, a fost deja admis la facultate! Și nu la una, ci la două universități prestigioase din București! Totul s-a întâmplat datorită muncii sale!

Raul Ionuț Bujor este elev în clasa a XII-a C din cadrul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu. Materia sa preferată este matematica și tocmai de aceea studiază matematică-informatică la prestigiosul colegiu. Peste câteva săptămâni, Raul va susține examenul de bacalaureat. A avut întotdeauna rezultate școlare foarte bune, fiind apreciat de profesorii săi. 

A obținut două medalii de argint și o medalie de bronz la Olimpiada națională de matematică, de-a lungul anilor școlari. A participat, cu rezultate deosebite, la numeroase concursuri școlare precum „Discipolii lui Pitagora” și altele de acest fel. 

Anul acesta a participat la concursul organizat de Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității București, unde a obținut premiul 2, fiind admis deja în cadrul facultății! A fost, de asemenea, admis la Universitatea Politehnica din București, specializarea Automatic- și Calculatoare.

Cei care îl cunosc spun despre Raul  că este genul de elev conștiincios și ambițios care lucrează singur. Apropiații „au dezvăluit” că nu a vrut sub nicio formă să facă meditații.

Îi place foarte mult să citească cărți în limba engleză, dar marea sa pasiune este și va fi mereu matematica. 

„Este un adolescent deosebit, inteligent și mereu bine pregătit, care muncește foarte mult”, spun profesorii săi. „Felicitarile mele, tinere! Succes dupa succes, un viitor frumos cu țeluri mărețe!”, a transmis un alt cadru didactic.

Galerie foto


Vizualizări: 1,308

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste