(închide)

Decebal Drăghiea, inspector șef adjunct la IPJ Mehedinți

 

Decebal Drăghiea, fostul sef al IPJ Gorj, este noul inspector-șef adjunct al IPJ Mehedinți!

Începând de astăzi, funcția de inspector-șef adjunct I al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți este ocupată de comisarul șef de poliție Decebal Drăghiea, care a fost împuternicit de superiorii din IGPR să o ocupe. 

Șeful Inspectoratului Județean de Politie Gorj, Decebal Drăghiea a fost schimbat din funcție în august 2021. După, a fost numit adjunct Logistică la Centrul de Perfecționare a Polițiștilor ,,Nicolae Golescu” Slatina.

Decebal Drăghiea este noul inspector-șef adjunct al IPJ Mehedinți!

 

"Cu o vastă experiență în domeniul siguranței publice și o carieră marcată de integritate și profesionalism, Decebal Drăghiea este recunoscut drept un lider dedicat, capabil să inspire și să conducă echipele de polițiști spre performanțe superioare.

Noul adjunct al IPJ Mehedinți este omul care poate aduce schimbarea atât de necesară în structurile de ordine publică. Sub conducerea sa, se așteaptă o reorganizare eficientă a resurselor, o consolidare a relațiilor cu comunitatea și, nu în ultimul rând, o creștere a încrederii cetățenilor în forțele de ordine.

În concluzie, numirea comisarului șef Decebal Drăghiea în funcția de inspector-șef adjunct I reprezintă un pas important pentru IPJ Mehedinți.

Îi urez mult succes și sper să fie schimbarea mult așteptată!", a transmis polițistul Robert Popa pe pagina sa personală. 

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste