(închide)

Ce curs de programare poți alege pentru copilul tău

 
Cursurile de programare pentru copii oferă numeroase beneficii. Limbajul de programare le va dezvolta abilitățile de rezolvare a problemelor, îi va ajuta să gândească rațional și îi va ajuta să înțeleagă mai bine lumea digitală.

Așadar, dacă ești în căutarea unei activități extrașcolare care să îi ofere șansa copilului tău de a se distra și de a învăța lucruri noi care să-l ajute în viitor, cursurile de programare pentru copii sunt o opțiune excelentă.
Dacă nu ai însă bani suficienți pentru achitarea unui astfel de curs, solicită un credit rapid. Creditul rapid te ajută să îi oferi șansa copilului tău să ia parte la o serie de lecții care îl vor ajuta, printre altele, să-și dezvolte abilități logice, să dea dovadă de mai multă creativitate și să fie mai sârguincios în rezolvarea problemelor.
Din acest motiv, mai jos ai câteva cursuri de programare potrivite pentru copii, astfel încât să îl găsești pe cel ideal pentru copilul tău.

Cursuri de dezvoltare de jocuri video

Copilului tău îi plac jocurile video, dar crezi că petrece prea mult timp jucându-le? Ce ai zice dacă el ar deveni creatorul propriei lumi și și-ar transforma timpul petrecut pe ecran într-un spațiu creativ și productiv, cultivându-și în același timp abilitățile tehnologice?
Datorită acestor cursuri, copilul tău va putea valorifica puterea jocurilor video și a inteligenței artificiale pentru a învăța să rezolve problemele din viața reală.
În cadrul cursului de dezvoltare a unui joc, el își va însuși conceptele de programare de bază și va învăța ce presupune inteligența artificială, planificarea jocului, inclusiv scenariul și structura, proiectarea setărilor, personajelor, comportamentelor, atributelor, dialogurilor interactive și multe altele. În general, acest curs este potrivit copiilor cu vârsta de peste 8 ani.

Cursuri online de design grafic pentru copii

Fie că vrei să încurajezi abilitățile creative ale copilului tău, fie ai observat că îi place să spună povești și să-și exprime ideile în mod grafic, acest program poate fi ideal pentru el. În cadrul unui astfel de curs, micuțul tău poate învăța să-și realizeze propriile piese, pe care le poate implementa pe site-ul său.
Copilul va dobândi cunoștințe despre design datorită utilizării unor instrumente precum Adobe Spark, Canva și Genially, unde își poate arăta toată creativitatea și imaginația.

Cursuri de programare

Viitorul este scris în cod! Programarea este limbajul viitorului, dar nimeni nu a spus că trebuie să fie complicat sau plictisitor. În cadrul unui astfel de curs, copiii își pot dezvolta abilitățile logice care stau la baza oricărui limbaj de programare. Totodată, vor cunoaște elementele fundamentale care le por permite să-și dezvolte propriile jocuri, aplicații și website-uri de la zero. De asemenea, vor dobândi cunoștințe de bază și intermediare de programare a textului. Ei vor avea capacitatea de a gestiona limbajul JavaScript și Python și de a proiecta scenarii în care pot crea și anima personaje, printre alte abilități.
Participând la un astfel de curs, copilul tău are șansa de a învăța bazele limbajelor de programare, va putea să se familiarizeze cu Inteligența Artificială și multe altele.

Curs de Minecraft Modding

În cadrul unui curs de Minecraft Modding, copii pot învăța limbajul de programare Java și pachetul Forge prin crearea unui mod (un nou bloc sau obiect) pentru jocul Minecraft Java Edition.
În acest fel, copilul, cu ajutorul termenilor și cunoștințelor de tehnologie și programare, va învăța cum să creeze o lume tematică pe platformă, programându-și propriile coduri pentru a adăuga blocuri, obiecte și grupuri.


Curs Roblox

Acest curs dezvoltă gândirea computațională a copiilor, punându-i să-și creeze propriile jocuri și lumi în Roblox Studio, unde vor putea crea și un cod de programare. Metodologia de învățare bazată pe gândire îi va determina să aplice cunoștințele tehnice dobândite.
Copilul tău poate învăța să creeze jocuri de aventură în care să adauge obstacole și puncte de control pe o hartă. De asemenea, poate învăța să dezvolte harta cu teren și obiecte 3D, pentru care jucătorul trebuie să adune lucruri pe care să le vândă și astfel să cumpere mai multe instrumente.

Curs de programare Python

Pe parcursul desfășurării unui astfel de curs, copilul tău poate avea oportunitatea de a învăța elementele de bază ale tuturor limbajelor de programare și de a-și aprofunda cunoștințele prin proiecte care îi vor stimula gândirea logică și computațională.
Ce spui, ți-ar plăcea ca cel mic să participe la unul dintre cursurile menționate mai sus? Dacă da, nu mai ezita să-l înscrii la unul. Dacă ai nevoie de o sumă suplimentară de bani, solicită un credit de nevoi personale și înscrie-ți copilul la cursul care crezi că este cel mai potrivit pentru el!

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste