(închide)

Cafeneaua Erasmus, la Școala Gimnazială ,,Sfântul Nicolae” din Târgu-Jiu

 

Școala Gimnazială ,,Sfântul Nicolae” din Târgu-Jiu a găzduit, la începutul acestei săptămâni, Cafeneaua Eramus un eveniment dedicat schimbului de idei, experiențe și informații despre oportunitățile oferite de acest program.

,,La Biblioteca Iosif Keber din Târgu Jiu, am fost gazda unui eveniment de suflet – Cafeneaua Erasmus – unde elevi, profesori și părinți s-au reunit pentru a descoperi oportunitățile oferite de programul Erasmus+.

Alături de noi a fost și Ambasadoarea eTwinning Cristina Tomescu care ne-a împărtășit din experiențele sale valoroase și ne-a inspirat cu povești de succes din proiectele internaționale. Discuțiile s-au concentrat pe beneficiile pe care programul Erasmus le aduce în dezvoltarea personală și profesională a elevilor și profesorilor, iar atmosfera a fost una deschisă și plină de entuziasm.

Mulțumim tuturor celor care au participat și ne-au sprijinit în promovarea educației colaborative și inovatoare la nivel european! Erasmus Days este despre comunitate, schimb de idei și viitorul educației! Let’s make Europe shine!”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste