(închide)

Cafea cu scop caritabil, la Craiova! Participă un cunoscut masterchef!

 

Masterchef Adi Voica se alătură cauzei copiilor cu autism! Pregătește cafea craiovenilor, în scop caritabil! Acesta va fi la Craiova luni, 30 octombrie, între 10:00 și 13:00, la cafeneaua “5 to go” din Bănie. El se alătură proiectului  #Baristapentruozi și va pregăti cafea în speranța că va strânge fonduri pentru copiii cu nevoi speciale. Profitul cafenelei din ziua respectivă va fi donat asociației "Bulgăre de lumină", pentru cauza copiilor cu autism.

 Adi Voica este craiovean, câștigător al  emisiunii MasterChef, din 2015.  Adi Voica a câştigat 50.000 de euro la concursul „MasterChef” de la Pro TV. Anul acesta şi-a deschis în Craiova restaurantul „Nobel cuisine”.

 „Clienții care ne-au trecut pragul locației, luni, au participat practic la campania de strângere de fonduri pentru copiii cu autism. Încasările din ziua respectivă, estimate la 1.500-2.00 de lei, vor merge la asociația Bulgăre de lumină”, cea care răspunde nevoilor acestor copii. Campania se derulează la nivel național și deja au avut loc aproximativ 20 de astfel de evenimente în întreaga țară”, a explicat Lucian Bădilă cofondator al brandului „5 to go”.

Vizualizări: 430

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste