(închide)

Atelier de folclor - cânt popular, la Teatrul Colibri

 

Secția Folclor „Maria Tănase“ din cadrul Teatrului Colibri Craiova aduce în Fabrica de povești electroColibri un atelier pentru iubitorii cântecului popular. Este vorba despre „Atelierul de folclor“ - cânt popular, care se adresează și celor mici si celor mari, vârsta minimă de participare fiind 7 ani. Acesta se va desfășura în perioada 4 noiembrie - 20 decembrie 2024.

Potrivit reprezentanților Teatrului Colibri, numărul maxim de participanți este 10. Prețul pentru întreaga perioadă (7 ședințe) este de 170 lei.

Înscrierile se fac în intervalul 28 - 30 octombrie 2024, doar prin formular on-line, link-ul pentru „Atelierul de Folclor“ - cânt popular fiind disponibil din 28 octombrie, de la ora 09:00, până în data de 30 octombrie, ora 12:00, pe site-ul instituției: www.teatrulcolibri.ro și pe paginile de facebook: AteliereleFabriciidePovestiColibri, TeatrulColibri și Secția Folclor „Maria Tănase“.

Pentru completarea formularului on-line, persoanele interesate vor accesa link-ul „Atelierului de Folclor“, vor scrie datele necesare și vor apăsa pe butonul de trimitere, astfel se va înregistra înscrierea.

Taxa va fi achitată în numerar, în zilele de 28, 29 și 30 octombrie, la sediul Teatrului Colibri, între orele 9:00 - 15:00. Neachitarea taxei în perioada menționată duce la pierderea locului ocupat prin formularul on-line. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.416.323.

Atelierul va fi coordonat de interpretul de muzică populară Liviu Dică și se va desfășura în perioada 4 noiembrie - 20 decembrie 2024, în zilele de luni, de la ora 16:00, la sediul din strada Crișului, nr. 9.

Alături de Liviu Dică, participanții la atelier vor descoperi frumusețea cântecului popular românesc, învățând totodată despre identitatea și rădăcinile noastre culturale, despre tradițiile și obiceiurile poporului român.

Vizualizări: 61

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste