(închide)

Asistent medical al Spitalului Motru, decedat în urma unui infarct. "Va vindeca suflete în Rai!"

 

Un asistent medical angajat al Camerei Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Motru a decedat în urma unui infarct. Laurențiu Goncea, 54 ani, lucra de ani de zile ca asistent medical în cadrul Spitalului Motru. De-a lungul carierei sale, Laurențiu Goncea a  fost asistent medical pe Secția de Chirurgie a spitalului.

In mediul online, sute de motreni și nu numai au transmis emoționante mesaje de condoleanțe. Și edilul municipiului Motru s-a numărat printre aceștia. "Offff Doamne, ai grijă de sufletul lui, un coleg atât de bun ,un om minunat! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!", este unul dintre mesaje. 

 

"Spitalul Motru a pierdut un om,un profesionist deosebit! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis un motrean. 

"Condoleanțe familiei îndurerate ! Dumnezeu să îl odihnească în pace ! A fost un profesionist deosebit ! Drum lin către stele", a transmis profesorul Mircea Tutunaru. 

"... Nu pot sa cred!!!Sunt șocată!!Un om,care ajuta oamenii,de fiecare data!!Era dedicat profesiei,și un om extraordinar!!O pierdere foarte mare pt orașul nostru!Îmi pare sincer rău!! Sincere condoleanțe, familiei!! Dumnezeu să l odihnească în pace!!!", a spus o altă persoană. 

" _Încă un suflet a plecat prea devreme dintre noi.Dumnezeu i-a deschis cerul ca să ajute și să vindece și acolo suflete. A rămas atâta durere și un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut. În îndelungata sa carieră de la Spitalul Motru mii de pacienți i-au simțit vocea blândă, mâinile vindecătoare si profesionalismul cu care s-a dedicat meseriei. Nu degeaba cei mai mulți i se adresau cu ,,domnule doctor!”

Dumnezeu sa te aibă în paza Lui, domnule Laurențiu Goncea!

Condoleanțe familiei și multă putere pentru a depăși această imensă durere! Odihnă în pace și lumină! ", transmit și reprezentanții Motru Știri. 

Vizualizări: 7,434

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste