(închide)

Aparegio: Anunț despre calitatea apei potabile din județul Gorj

 

Aparegio Gorj a transmis un comunicat referitor la calitatea ape din Gorj: RETEA PREAJBA: pH: 7,68/20˚C unit de pH; Conductivitate: 1868,2 µS/cm; Turbiditate 0,691 NTU;Oxidabilitate: 1,08 mgO2/l; Amoniu: <0,04 mg/l; Nitriti:**<0,07 mg/l; Azotati 1,687 mg/l; Cloruri:*206,62 mg/l; Duritate: 21,475 ˚germane; Clor rezidual: 0,343 mg/l; B. coliforme: 0 CFU/100ml; Enterococi: 0 CFU/100 ml; Escherichia coli: 0 CFU/ 100ml; PREAJBA: RETEA INTERSECTIE PREAJBA Clor rezidual 0,3 mg/l; POLATA: INTRARE RETEA Clor rezidual 0,5 mg/l; TURCINESTI: INTRARE RETEA Clor rezidual 0,4 mg/l; NTG 220C 0 CFU/1ml, NTG 370C 0 CFU/1ml, B coliforme 0 CFU/100ml, Enterococi 0 CFU/100ml, Escherichia Coli 0 CFU/100ml; IEZURENI: RETEA STR. PRINCIPALA NR.82 Clor rezidual 0,3 mg/l; BUMBESTI-JIU: RETEA STR. MUZEULUI NR. 1 Clor rezidual 0,3 mg/l; TG-CARBUNESTI: RETEA NR. 41 A Clor rezidual 0,19 mg/l, FLORESTENI NR. 27 Clor rezidual 0,16 mg/l; SCOARTA: COPACIOASANR. 76 Clor rezidual 0,24 mg/l; BAZIN CERAT Clor rezidual 0,26 mg/l; BOBU NR. 2 Clor rezidual 0,05 mg/l; LAZURI NR. 25 Clor rezidual 0,24 mg/l; TICLENI: RETEA SEDIU CED TICLENI Clor rezidual 0,3 mg/l; NOVACI: INTRARE RETEA Clor rezidual 0,41 mg/l; B. coliforme: 0 CFU/100 ml; Enterococi: 0 CFU/100 ml; Escherichia coli: 0 CFU/ 100 ml; NTG 220C 0 CFU /1ml; NTG 37 0 C 0 CFU /1ml , RETEA STR. EROILOR Clor rezidual 0,25 mg/l; RUNCU: DOBRITA SAT RETEA Clor rezidual 0,2 mg/l; DOBRITA SPITAL RETEA Clor rezidual 0,2 mg/l, GURENI BAZIN Clor rezidual 0,4 mg/l; BOROSTENI RETEA Clor rezidual 0,2 mg/l; LELESTI BAZIN Clor rezidual 0,4 mg/l; ARCANI BAZIN Clor rezidual 0,3 mg/l, RUNCU BAZIN Clor rezidual 0,3 mg/l; BILTA BAZIN Clor rezidual 0,3 mg/l; MOTRU: RETEA GARA Clor rezidual 0,3 mg/l; ROVINARI: INTRARE RETEA Clor rezidual 0,5 mg/l, B. coliforme: 0 CFU/100ml; Enterococi: 0 CFU/100 ml; Escherichia coli: 0 CFU/ 100ml; NTG:220C 0 CFU /1ml; NTG.370C 0 CFU/1ml, RETEASTR. 22 DECEMBRIE MAGAZIN ALIMENTAR Clor rezidual 0,3 mg/l; TG-JIU: RETEA PIATA CENTRALA Clor rezidual 0,3 mg/l; TISMANA: BAZIN TISMENITA Clor rezidual 0,4 mg/l, BAZIN RUŞATA Clor rezidual 0,4 mg/l, BAZIN CELEI Clor rezidual 0,1 mg/l, BAZIN SOHODOL Clor rezidual 0,3 mg/l, B. coliforme: 0 CFU/100ml; Enterococi: 0 CFU/100 ml; Escherichia coli: 0 CFU/ 100ml; NTG:220C 0 CFU /1ml; NTG.370C 0 CFU/1ml, RETEA TISMANA STR. MĂNĂSTIRII Clor rezidual 0,3 mg/l; TURCENI ORAS TURCENI BAZIN Clor rezidual 0,5 mg/l, RETEA STR. SF. GHEORGHE, BL. 41 Clor rezidual 0,2 mg/l.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste