(închide)

Andrei Porei, despre președinta Republicii Moldova: ”Este un adevărat lider european!”

 

În calitate de Președinte TNL Gorj și Vicepreședinte Național al TNL, târgujianul Andrei Porei a făcut  parte din delegația TNL România la Chișinău. Acesta a participat la PAS Youth Forum, considerând că a fost o  oportunitate excelentă de a continua implicarea sa în activitățile politice și sociale. Andrei Porei spune că își dorește să învățe din experiențele altora  pentru a contribui la dezvoltarea comunităților din Gorj si din România.
La Administraţia Prezidențială a Republicii Moldova și la Parlamentul Republicii Moldova, a luat parte la workshop-uri și sesiuni de networking pentru a maximiza beneficiile acestei experiențe.

„Astăzi am avut onoarea să mă întâlnesc cu doamna Maia Sandu, Președinta Republicii Moldova, o personalitate remarcabilă și un adevărat lider european. Discuția noastră s-a axat pe multiple teme de interes, dar cel mai mult m-a impresionat dedicarea ei neobosită pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.
În cadrul acestui dialog, am avut ocazia să asist la o prelegere captivantă despre valorile europene și importanța lor pentru viitorul Moldovei. Domnia sa ne-a vorbit despre angajamentul față de cetățenii moldoveni și despre eforturile continue de a îmbunătăți standardele de viață prin alinierea la normele europene.
Este clar că Republica Moldova se află pe un drum bine definit către Uniunea Europeană, și acest lucru se datorează în mare parte leadershipului vizionar al președintei Maia Sandu. Spiritul european și dorința de a aduce schimbări pozitive sunt palpabile în fiecare acțiune pe care o întreprinde. În semn de apreciere pentru eforturile și dedicarea sa, Tineretul Național Liberal a avut plăcerea să îi ofere doamnei Maia Sandu „Placheta pentru valori Europene”. Acest gest simbolic este un mic semn de recunoaștere pentru munca extraordinară pe care o desfășoară în beneficiul Republicii Moldova și al întregii regiuni. Cred cu tărie că, sub conducerea doamnei Maia Sandu, Republica Moldova va continua să avanseze pe calea integrării europene, iar noi, tinerii politicieni liberali, vom susține acest parcurs cu toată energia și entuziasmul nostru”, a transmis Andrei Porei

Galerie foto


Vizualizări: 605

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste