(închide)

Ancheta este gata! Filmul de groază din apartamentul din Motru!

 

Cercetările au fost finalizate în dosarul uciderii și torturării unei femei din motru, județul Gorj. Ancheta a scos la iveală lucruri șocante despre comportamentul acuzatului Ion Jianu. Simona Iliescu a fost bătută, tunsă în cap cu un ciob de sticlă și i-a fost tăiată o ureche.

Ecaterina Simona Iliescu, femeia din Motru, a fost ucisă cu bestialitate și după ce a fost torturată de bărbatul cu care trăia de 7 ani. Procurorii au fost îngroziți de ce au descoperit. Cazul a revoltat o țară întreagă mai ales că în orele în care femeia era bătută și torturată, vecinii au știut dar nu au intervenit.

Jianu și-a recunoscut faptele, iar parcursul acelor ore sunt desprinse din filme de groază. Iată ce au notat anchetatorii: „Inițial, acesta a lovit-o cu palmele și pumnii, apoi cu o scândură care avea cuie bătute în ea, cu dimensiunile de 1,5 metri lungime, 5 cm lățime și 2 cm grosime și a izbit-o, în mod repetat, cu capul de perete. De asemenea, când victima era încă în viață, inculpatul i-a tuns părul cu un cuțit sau fragment de sticlă și i-a secționat complet urechea dreaptă cu un obiect tăietor, cel mai probabil un fragment mai mare de sticlă, obținut prin spargerea unui pahar cu pereții groși, aflat pe masa din dormitor. Urechea detașată de corp a fost găsită în vasul de WC, printre resturi țigări, așchii de lemn și fire de păr, inculpatul recunoscând că el a aruncat-o acolo. Tot în vasul de W.C. a fost găsit un fragment de țesut de aproximativ 2 cm/1cm, cu margini neregulate, provenind din zona urechii secționate. Inculpatul a chinuit victima în modurile mai sus descrise timp de aproximativ trei ore, în intervalul 01:00 – 04:00, iar prin modul în care a acționat, cu ferocitate și sadism, i-a produs victimei suferințe mari, care depășesc cu mult suferințele inerente acțiunii de ucidere”, se arată în rechizitoriul înaintat de procurori către Tribunalul Gorj.

În fața procurorilor și a judecătorilor, Jianu a mărtutirist că ținea în mână urechea femeii și i-a spus: “ia-o (urechea), n-ai decât să o lipești, că asta (urechea) nu mai ai ce face cu ea”, după care a aruncat urechea lângă victimă. Jianu se află acum în arest preventiv, urmând să înceapă procesul în care este acuzat de omor calificat, prin cruzimi, asupra unui membru al familiei.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste