(închide)

1 Decembrie la Herculane. Ce poți să faci!

 

Asociația Greenpeace Adventure sărbătorește 1 Decembrie cu aventuri la Herculane! Prețul este de 350 de lei de persoană pentru un weekend prelungit cu activități în aer liber.

Programul descris de organiartori

>>>Joi 30 Noiembrie (zi libera de Sf. Andrei, relaxare si petrecere), dimineata, la pranz (fiecare cum poate), se pleaca din Bucuresti. Odata ajunsi in Herculane, ne cazam, mancam si program de voie, relaxare si neaparat ne intalnim seara la baile termale!!!.

>>>Vineri 1 Decembrie (tura caiace), dupa ce luam micul dejun, ne vom imbarca in masini si vom merge in zona Cazanelor Mari, acolo unde Dunarea ofera cele mai spectaculoase imagini! Vom debarca caiacele si vom avea parte de probabil una dintre cele mai frumoase ture de caiace posibile pe clisura Dunarii. Vom vizita din caiace Cazanele Mari si Mici, doua pesteri (Ponicova si Veterani) si terminam tura ca niste adevarati patrioti la chipul lui Decebal.
Programul de caiace il facem echipati in costume de neopren (oferite de noi), deci puteti sa faceti si baie in apa Dunarii. Va promitem ca o sa fie cald si bine :).
Seara o incheiem magistral in costume de baie la numeroasele izvoare calde din zona Herculane. Deci, de 1 Decembrie, seara facem o petrecere la baile termale!!!.

>>>Sambata 2 Decembrie (traseu de trekking), dupa ce luam micul dejun si ne facem siesta vom vizita probabil unul dintre cele mai izolate sate din Romania, un sat aflat la peste 1000 m altitudine, sat ce nu are curent electric, retea de canalizare, drumuri sau masini, chiar si banii aici sunt rari, neavand aproape nicio valoare, locuitorii satului practicand cu succes in continuare trocul. Spectaculos la acest sat este insa modalitatea de a ajunge aici. Si anume pe scari de lemn asezate pe stanci. Mai departe nu mai povestim ca sa fie cu adevarat o surpriza :-)

>>>Duminica 3 Decembrie (program la liber), meritati o zi de relaxare! Sugestie: daca va mai doriti o experienta unica, putem ca impreuna sa parcurgem un traseu de tren istoric: Oravita - Anina! Gara Oravita este cea mai veche din Romania, inaugurata in anul 1854, o data cu darea in folosinta a primei cai ferata din Romania! Traseul trenului din Oravita spre Anina, trece prin Tunelul Dragostei (aviz amatorilor :)). Intoarcerea se va face tot cu trenul. Mai multe detalii despre aceasta experienta gasiti aici:
http://la-povestile-mele.blogspot.ro/2015/09/traseul-istoric-oravita-anina-ce-sa.html?m=1

Acest program a fost gandit special pentru voi! Impreuna putem sa ne bucuram de cel mai spectaculos mini concediu de 1 Decembrie intr-un loc incarcat de istorie si frumusete.

>>>Numarul de locuri este limitat la 20 si primul venit este primul servit :).

===Oferta de pret===
Prima data va spunem ce am inclus:
-tura de caiace din data de 2 Decembrie;
-tura de trekking din data de 3 Decembrie;
-organizare si instructaj;
-ghizi cu o mare experienta (licentiati Britsh Canoe Union);
-echipament complet (caiace, costume de neoprene, incaltaminte de neoprene, veste de salvare).
-fotografii realizate de un fotograf profesionist si camera water proof.
-SI MULTA VOIE BUNA SI DISTRACTIE :)

>>>Pretul pentru intreg programul este de 350 lei/persoana participanta.
>>>Cuplurile au o reducere, iar pretul va fi de 600 lei/cuplu.

Pentru a face o rezervare ferma trebuie sa achitati un avans de 300 lei/persoana participanta*.
*Datorita numarului limitat de locuri in acest program, in cazul renuntarii sau din cauze neimputabile Green Adventure, avansul nu este returnabil! Activitatile se poate modifica in functie de conditiile meteorologice din zilele de desfasurare a programelor propuse in oferta prezenta.

Transportul pana la Herculane, cazarea, mesele si calatoria cu trenul pe traseul Oravita - Anina (si retur) nu sunt incluse in pretul de program.

>>>Echipament: folosim cele mai bune si stabile caiace de tura si expeditii, padele profesionale si costume de neopren pentru protectie termica.

>>>De ce aveti nevoie: bagajul de vacanta, imbracaminte adecvata conditiilor meteorologice si neaparat costum de baie :).

>>>Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

Cazarea se va face la pensiunile din Herculane. Te rugam sa ne contactezi pentru a-ti da mai multe detalii.

Daca doresti sa ne insotesti intr-o astfel de aventura, te rugam sa iti rezervi un loc folosind adresa de email [email protected]. Ne gasesti si la telefon la numarul 0799.990.111.

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste